ВСІ НОВИНИ:

Пробне ЗНО відбулося, на черзі – основне

Минулої суботи відбулася друга завершальна сесія пробного ЗНО.
Як повідомила в.о. заступника начальника міського управління освіти Ірина Сапа, 9 квітня свій рівень підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з математики, історії України, іноземної мови та біології перевірили 56 орджонікідзевських абітурієнтів із 57 зареєстрованих.

У пробному тестуванні із загальнообов’язкових предметів – української мови та літератури, що відбулося 2 квітня, взяли участь 110 учасників із 112 зареєстрованих.
 
Випробовували свої сили як одинадцятикласники, так і випускники минулих років, які мають намір вступати до вишів. Бажаючі були й серед десятикласників, адже пробне ЗНО – це не лише спосіб оцінити навчальні досягнення з того чи іншого предмету та виявити недоліки підготовки, а й можливість увійти в атмосферу серйозного випробування.
 
Пункт пробного тестування облаштували на базі ліцею, де було максимально відтворено умови та технологію проведення ЗНО. Зареєстровані учасники могли потрапити туди лише за умови наявності відповідних документів, які перевіряли правоохоронці. Знаходили себе у списках, де вказано аудиторію і порядковий номер кожного, було передбачене й місце, де залишали особисті речі. Роль інструкторів виконували орджонікідзевські педагоги, відібрані регіональним центром оцінювання якості освіти. Тестування відбулося на належному рівні, з дотриманням усіх правил та вимог.
 
Абітурієнти змогли відчути атмосферу, яка чекає їх уже в травні, під час проходження основної сесії ЗНО, що проходитиме на базі міста Нікополя, який обрано пунктом проведення державної підсумкової атестації в режимі ЗНО. Якісна підготовка до основного тестування важлива й через те, що цього року результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, а також з математики або історії (на вибір) зараховуватимуться як результати державної підсумкової атестації.
Тож побажаємо нашим випускникам підтвердити свої знання високими балами!

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.