ВСІ НОВИНИ:

ЗА ЧИСТЕ МІСТО

Виступили колективи підприємств, закладів, громадських організацій, відгукнувшись на заклик міської влади й взявши участь у загальноміському суботнику з прибирання та благоустрою території Орджонікідзе.
 
ЗА ЧИСТЕ МІСТО
ЗА ЧИСТЕ МІСТО
ЗА ЧИСТЕ МІСТО
ЗА ЧИСТЕ МІСТО

Ніщо так не об’єднує як разом зроблена добра справа. Навіть змінна погода не перешкодила запланованому – прибрати місто. Аби неждані дощі не стали на заваді, трудові колективи і просто городяни протягом тижня обрали зручний час для благоустрою вулиць і дворів, скверів та паркових зон. Не залишилися осторонь і громадські об’єднання, одними з перших відгукнулися на акцію прибирання спілка ветеранів АТО, яких підтримала організація «Пліч о пліч».
 
Стараннями городян Орджонікідзе звільнилося від зайвого: білувалися бордюри, дерева, паркани, прибиралося опале листя, прибордюрне сміття, здійснювалася санітарна обрізка дерев, кущів, вирубка порослевих дерев. Працювала спецтехніка «ЖЕО», «Саночистки», «Орджонікідзеводоканалу», «Міськсвітла», ПАТ «ОГЗК».
 
А підсумки говорять самі за себе: упорядковано 50 га територій, ліквідовано 23 стихійних сміттєзвалища, прибрано від сміття 49,5 км. доріг.
Не залишилися без дбайливих рук і пам’ятні місця. Ентузіазм та щире бажання бачити свій дім кращим вкотре довели, що любити місто – значить, дбати про нього.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Андрей Дащенко 10 апреля 2016 21:27
Честь и хвала этим людям !!!
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.