ВСІ НОВИНИ:

НА БЛАГОУСТРІЙ ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ БУДЕ ЗБІЛЬШЕНО ВИДАТКИ ДО 30%

Андрій Фісак дотримав слово перед мешканцями приватного сектору. Тепер при розробці проекту програми розвитку житлово-комунального господарства на 2016 рік розподіл видатків буде здійснюватися у співвідношенні 30% - на виконання робіт на територіях забудови приватного сектору, а 70% - на виконання робіт на територіях багатоповерхової забудови.
 
На засіданні сесії міської ради депутатами було прийнято відповідне рішення «Про розмежування видатків на житлово-комунальне господарство».

Нагадаємо, що на звітно-виборчих зборах квартальних комітетів у приватному секторі міста, які проходили цього літа, й на яких був присутній виконуючий обов'язки міського голови Андрій Фісак, мешканцями були висловлені численні звернення. А саме стосовно загальної необхідності виконання капітального та поточного ремонту доріг та пішохідних доріжок, заміни водогонів, ремонту зовнішнього освітлення, покосу карантинних трав на територіях загального користування, обрізки дерев на територіях прилеглих до кварталів міста.
 
Мешканці приватного сектору висловлювали сподівання, що на їх проблеми влада таки зверне увагу і видатки з бюджету значно збільшаться. Адже раніше на вирішення проблем приватного сектору з місцевого бюджету виділялося не більше 6-7% на рік.
Тоді керівник міста пообіцяв, що буде розроблено проект рішення міськради, згідно якого враховуючи співвідношення кількості жителів міста, які мешкають у будинках приватного сектору та у багатоповерховій забудові, а це приблизно 30% і 70% відповідно, буде розподілено кошти у таких же пропорціях.
 
Рішення прийнято. А отже тепер жителі приватного сектору можуть розраховувати на підвищення рівня благоустрою і поліпшення естетичного стану території забудови приватного сектору.

Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

oksana-nikopol 28 сентября 2015 15:39
Ну посмотрим как это повлияет на улучшение в частных секторах.
Как не было уличного освещения по ул.Газопроводная более 20 лет так и не будет((
  • 0
Копчик С. 28 сентября 2015 21:56
Раньше тратили 6-7% на частный сектор, а это значит,что на районы многоквартирных домов тратили 93%! И что!? Навели порядок там!!!???
Может дело не в перераспределении бюджетных средств, а в подходе городской власти к проблемам города. Если бы навели порядок в районах многоквартирных домов, то не вопрос...30% на частный сектор, исправили бы положение! Но тратя 97% городская власть умудряется топить город в грязи и темноте,плюс отвратительное обслуживание коммунальных служб! А перед выборами обещать,все гаразды! Это очередная предвыборная лапша! Кто мешал раньше это сделать!!!??? Все кто обещает поделить один сыр на всех, при этом всем больший кусок, напоминают мне лисицу из басни Крылова.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.