ВСІ НОВИНИ:

УВАГА РОЗШУК!!!

Нікопольським МВ ГУ МВС України в Дніпропетровській області розшукується Сашков Євген Юрійович, 05.05.1980 р.н., уродженець м. Нікополь, Дніпропетровської області, громадянин України, раніше мешкав за адресою:
 
м. Нікополь, вул. В. Усова буд. 4 кв. 65, який був оголошений в розшук, як особа, що вчинила злочин, передбачений ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), та переховується від органів досудового розслідування з 2009 року. Запобіжний захід – постанова суду про дозвіл з метою приводу для вирішення питання, щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
   
У зв’язку з вищезазначеним прошу Вас кому щось відомо про місцезнаходження розшукуваного за телефонами 095-538-05-44,  066-034-98-91

Начальник Нікопольського МВ 
(з обслуговування м. Нікополь та
Нікопольського району) ГУ МВС 
України в Дніпропетровській області
полковник міліції    В.М. Піскунов


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Хуторянин 26 августа 2015 23:05
А чего только одного квартирного вора ищут в Никополе? Я думаю их человек 50. И кто это так безграмотно писал? Такого "запобіжного заходу" в УПК Украины нет!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.