ВСІ НОВИНИ:

5 та 11 КВІТНЯ ПРИКРАСИМО РАЗОМ УКРАЇНСЬКЕ ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО У НІКОПОЛІ!

5 та 11 КВІТНЯ ПРИКРАСИМО РАЗОМ УКРАЇНСЬКЕ ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО У НІКОПОЛІ!

Хочете навчитися таємного письма і водночас допомогти силам добра і світла побороти холод і темряву? Запрошуємо на розпис писанок, якими ми усі разом з громадою прикрасимо Українське Писанкове Дерево. Події нового для Нікополя свята будуть відбуватися 5 та 11 квітня.

Міська влада Нікополя підтримала та реалізує у місті до Великодня міжнародний культурний проект «Українське писанкове дерево» ("Ukrainian Easter tree"), що впроваджується за ініціативи української діаспори Греції. В проекті приймають участь 9 країн світу та 14 міст України.

5 квітня біля Нікопольського краєзнавчого музею з 10.00 до 13.00:
• майстер-класи з розпису писанок,
• благодійний ярмарок хенд-мейду та сувенірів,
• збір коштів для дітей воїнів, що загинули в АТО,
• виставка картин та експозицій краєзнавчого музею.

11 квітня біля фонтану на Алеї за виконкомом з 11.00 до 14.00:
• прикрашання авторського писанкового дерева писанками (принесеними з собою та зробленими на майстер-класі),
• майстер-клас з розпису писанок, створення ляльок-мотанок,
• благодійний ярмарок хенд-мейду та сувенірів,
• збір коштів для дітей воїнів, що загинули в АТО,
• прикрашення скверу за будівлею міськвиконкому писанками.

Запрошуються підприємці для виїзної торгівлі (приготування чаю, кави, торгівля випічкою, солодкою ватою, солодощами, художніми виробами, сувенірами та ін.). Звертайтесь попередньо за тел.: 5-05-73 (відділ з питань розвитку малого і середнього бізнесу міськради). За результатами виторгу бажано зробити внесок волонтерам - для дітей нікопольських воїнів, які загинули в АТО. Також запрошуємо прийняти участь громадським організаціям (звертайтесь за тел.: 5-16-42 - відділ внутрішньої політики та взаємодії з громадськістю міськради);

Проект реалізується під патронатом в.о. міського голови Нікополя Андрія Фісака. За підтримки волонтерських організацій, Благодійного фонду "Патріот України" та ініціаторів зі сторони Греції: "Об'єднаної Української Діаспори" і волонтерської команди "З Греції з любов'ю".

- Мета міжнародної акції у Нікополі - познайомити жителів та гостей міста з давніми культурними традиціями українців,- говорить керівник міста Андрій Фісак. - Під час святкової акції ми проведемо благодійний збір коштів на потреби дітей, тих нікопольських воїнів, які загинули в зоні АТО. Акція «Українське писанкове дерево» буде проводитися кожного року і сподіваюся стане невеликим, але впевненим кроком до створення у Нікополі циклу привабливих для майбутніх туристів заходів...

Приходьте усією сім'єю, бажано у вишиванках і з національною атрибутикою - 5 та 11 квітня та беріть участь в акції «Українське писанкове дерево»!
5 та 11 КВІТНЯ ПРИКРАСИМО РАЗОМ УКРАЇНСЬКЕ ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО У НІКОПОЛІ!
Оргкомітет

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

9 комментариев

Pаиса 3 апреля 2015 18:59
"...Звертайтесь попередньо за тел.: 5-05-73 (відділ з питань розвитку малого і середнього бізнесу міськради)..."
Странное приглашение. "Приходите вчера"? Ничего, что 5е это завтра?
  • -2
Олег Фельдман 3 апреля 2015 21:55
Текст рассылался по редакциям еще в понедельник. Сегодня я опубликовал через функцию "В газету от читателей" от имени оргкомитета. Не дождавшись... А в других сми и на сайтах, в соцсетях - вышел заранее этот материал, Раиса.

В любом случае - можно обращаться, т.к. у праздника две даты, вторая - 11 апреля. Есть время.
  • 0
Виктор Артеменко 3 апреля 2015 22:05
Цитата: Pаиса
Ничего, что 5е это завтра?
Сегодня 3е апреля, а что 4е отменили?
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • +3
Pаиса 3 апреля 2015 22:16
ПолкУ "откpытые лица, кому некого и нечего бояться" - пpибыло!)). Это pадует, Олег. Читаю ежедневно "Говоpящий" (не менее 2х pаз в сутки), "Pепоpтёp" по меpе их публикаций в инет- веpсии, там не видела инф., и к сожалению, не читаю бумажных газет. В соцсетях ни в каких не состою, пока не вижу к этому мотивации.
Оpганизатоpов не упpекнула, а пpосто сожалею, т.к. имею пpямое отношение к укp. сувениpам (тоже тут все знают). К 11му возможно успеем подготовится, а 5е пpидётся пpопустить в качестве участников, но постаpаемся быть сpеди зpителей. В целом, считаю это начинание весьма позитивным, извините если выглядело как "наобоpот".

Цитата: Виктор Артеменко
Сегодня 3е апреля

???)))Да???))) Ну у меня 4-е))))) "Соppи тада"))). А в субботу оpгкомитет pаботает?))
  • -3
Анатолій Сиротенко 4 апреля 2015 17:44
Добру традицію започатковують.
  • 0
Олег Фельдман 5 апреля 2015 00:00
ВІДЕОЗВЕРНЕННЯ української діаспори Греції - до нікопольців з приводу проведення у міcті Міжнародного проекту Українське писанкове дерево!

https://www.youtube.com/watch?v=zfSWDqeGZLE&feature=youtu.be
  • +1
Pаиса 5 апреля 2015 16:26
Благодарю оргкомитет, который со мной связался до проведения акции, и мне удалось принять участие. Благодарю оргкомитет за качественную подготовку и само проведение акции, всё было максимально продумано и как результат - всеобщий позитивный настрой и участников, и зрителей. Как нам всем этого сейчас не хватает...
Цитата: Анатолій Сиротенко
Добру традицію започатковують

Это действительно так!
Даже погода сегодня способствовала доброму начинанию, солнце ни разу не зашло за тучки и порадовало всех, кто устал за неделю дождей.
Постараюсь принять участие и 11 апреля, приходите все и поддержите благое дело!
  • +1
Олег Фельдман 6 апреля 2015 06:36
Два фоторепортажа:

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1091286490897799&type=1
https://www.facebook.com/dmitry.but/posts/639225506221805

https://vk.com/album-82272184_213990273
http://vk.com/event91300508?z=album-91300508_213909680

Окончание акции 11 апреля
  • +1
Олег Фельдман 7 апреля 2015 07:26
11 КВІТНЯ ПІД ЧАС БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ПИСАНКОВЕ ДЕРЕВО" - ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ НІКОПОЛЬСЬКИХ ВОЇНІВ, ЩО ЗАГИБЛИ У АТО!


Хочете навчитися таємного письма і водночас допомогти силам добра і світла побороти холод і темряву? Запрошуємо на розпис писанок, якими ми усі разом з громадою вперше в історії Нікополя за європейською традицією прикрасимо Українське Писанкове Дерево! Акція успішно тсртувала 5 квітня.

11 квітня у фінальний день акції для вас - сонячний настрій, а також:
• прикрашання авторського писанкового дерева писанками (принесеними з собою та зробленими на майстер-класі),
• майстер-класи з розпису писанок, пряників та інші,
• благодійний ярмарок хенд-мейду, сувенірів та великодніх смаколиків,
• збір коштів нв літній відпочинок дітей нікопольських воїнів, що загинули в АТО,
• прикрашення скверу за будівлею міськвиконкому писанками.

Міжнародний культурний проект «Українське писанкове дерево» ("Ukrainian Easter tree") міська влада Нікополя реалізує у місті до Великодня - під патронатом в.о. міського голови Нікополя Андрія Фісака. За підтримки Координаційного центру волонтерських організацій "Допоможемо захисникам Нікополя", Благодійного фонду "Патріот України" та ініціаторів зі сторони Греції: "Об'єднаної Української Діаспори" і волонтерської команди "З Греції з любов'ю". В проекті приймають участь 9 країн світу та 14 міст України.

- Мета міжнародної акції у Нікополі - познайомити жителів та гостей міста з давніми культурними традиціями українців,- говорить керівник міста Андрій Фісак. - Під час святкової акції ми проведемо благодійний збір коштів - на літній оздоровчий відпочинок дітей, тих нікопольських воїнів, які загинули в зоні АТО. Акція «Українське писанкове дерево» буде проводитися кожного року і стане невеликим, але впевненим кроком до створення у Нікополі циклу привабливих для майбутніх туристів заходів...

Запрошуються підприємці для виїзної торгівлі (приготування чаю, кави, торгівля випічкою, солодкою ватою, солодощами, художніми виробами, сувенірами та ін.). Звертайтесь попередньо за тел.: 5-05-73 (відділ з питань розвитку малого і середнього бізнесу міськради). За результатами виторгу бажано зробити внесок волонтерам - для дітей нікопольських воїнів, які загинули в АТО.

Приходьте 11 квітня усією сім'єю, бажано у вишиванках і з національною атрибутикою та приймайте участь у веслій акції «Українське писанкове дерево»! Чекаємо на вас біля фонтану на Алеї за виконкомом з 11.00 до 14.00.

Допоможемо разом нікопольським дітям, чиї батьки загинули на Донбасі - зберемо кошти для їх літнього відпочинку!

ОРГКОМІТЕТ
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.