ВСІ НОВИНИ:

Акція «Первоцвіт» у місті Нікополь

У місті Нікополь щорічно виконавчими органами Нікопольської міської ради спільно з громадою проводиться Всеукраїнська природоохоронна акція «Первоцвіт». 
 
Її мета – зберегти ранньоквітучі первоцвіти, які зривають і продають на стихійних ринках. Також спрямувати зусилля громадян на практичні дії щодо їх захисту. Закликати мешканців Нікополя не купувати у вуличних продавців букети із первоцвітів (підсніжники, проліски, конвалії, сон-трава та ін.), що дозволить мінімізувати пропозицію на ринку попиту в подальшому, адже замість кожного проданого букетика торговці зриватимуть нові квіти.
Щороку наприкінці зими та на початку весни в Україні знищуються внаслідок незаконного збирання та продажу мільйони – первоцвітів.
 
Більшість цих видів занесена до Червоної книги України та обласних «червоних» списків регіонів, де вони зростають. Крім того, значна частина видів первоцвітів охороняється міжнародними конвенціями, які ратифіковано в Україні. 
 Акція «Первоцвіт» у місті Нікополь
Акція проводиться щорічно в  Україні у лютому-квітні , адже саме у цей час продають та купують найбільшу кількість незаконно зірваних квітів. 
Запрошуємо всіх небайдужих громадян до участі в акції.
 
Адреса та телефони для контактів: м. Нікополь,                                    вул. Електрометалургів, 3, каб. № 43. тел: 5-14-30. 
«Первоцвіти» - перші «посмішки» весни! 
Збережемо їх для наших нащадків.  


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Василий 25 февраля 2015 11:09
8 марта напротив "Карапуза" будет вам и первоцвет, и хозяин "Карапуза" собирающий местовое за то что устроили торговлю на "его территории".
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.