ВСІ НОВИНИ:

Життя по «новому» у місті Марганець…

Життя по «новому» у місті Марганець… 
Громадскість м.Марганець занепокоєна ситуацією, що склалася у місцевій владі. У той час, коли в Україні відбуваються кардинальні зміни в політиці, наше місто й досі вимушено жити за старими феодальними законами влади Януковича. Всім відомо, що саме у місті Марганець за активної підтримки міського голови Бідняка О.Г. було надано мандат народного депутата України Царьову О.А.
Життя по «новому» у місті Марганець…
Необхідно окремо звернути увагу на тих людей, які разом з одіозним регіоналом Бідняком грабували бюджет, обдирали підприємців, розвалили комунальну сферу міста (штучно зробили банкротом основне комунальне підприємство), розпродали за безцінь найкраще комунальне майно (через підставних осіб забрали його собі), залякували, шантажували і звільняли фахівців, які були незгодні з такою політикою влади. Ось прізвища ярих регіоналів, які разом з Бідняком – Царьовим «завзято» безчинствували у місті з листопада 2010р. 
     
Лук`яненко М.В. – секретар міської ради, в.о.міського голови з червня 2014р., у 2010 р. самий активний спонсор і агітатор кандидата на посаду міського голови Бідняка, а в подальшому тісно співпрацював і підтримував міського голову Бідняка та як депутат підтримував усі рішення партії регіонів. Ще з початку 2000 років займається сумнівним бізнесом – через свої торгові точки незаконно реалізовує горілку підпільного виробництва та отруює Марганчан. Його син – Лук`яненко Р.М. при Бідняку займав посаду начальника юридичного відділу виконкому, а згодом і заступника міського голови. Тепер цей син очолював міський виборчий штаб Блоку Порошенка. Заробивши статки на незаконному продажі підакцизних товарів, Лук`яненко М.В. усунув від влади свого друга Бідняка і захватив провладну нині партію та заводить до її лав найактивніших бувших регіоналів.
Життя по «новому» у місті Марганець…
Котко К.І. – з липня 2014 року заступник міського голови, а в минулому (за часів регіоналів) – начальник відділу по боротьбі з економічною злочинністю Марганецького МВ УМВС. Це саме він кришував незаконний видобуток марганцевої руди, злочинний бізнес Лук`яненка М.В., та інших членів партії регіонів. Саме під час його діяльності у органах МВС, а ліпше сказати бездіяльності, безкарно відмивалися кошті з місцевого бюджету та комунальних підприємств міста, штучно збанкротоване КП «Міськкомунгосп», за безцінь розпродувалось комунальне майно ( Котко також через підставних осіб «купив» нежиле приміщення комунальної власності по вул.Київська, 176, площею 79,2 кв.м. лише за 9560грн.).
 
Невгамовні апетити Котка по кришуванню відкатів та розкраданню бюджетних коштів привели його до конфлікту з Бідняком, після чого Котко був вимушений звільнитись з міліції. Маючи великий досвід у схемах по відмиванню бюджетних коштів і кришуванню незаконного бізнесу, Котко став у пригоді для команди горе-керівника Лук`яненка М.В. на посаді заступника міського голови з комунальних питань та транспорту. Слід зауважити, що обіймаючи посаду начальника відділу по боротьбі з економічною злочинністю Марганецького МВ УМВС, Котко не довів до суду жодної кримінальної справи на посадовців та керівників комунальних підприємств, які грабували та зловживали владою, більш того вони й досі працюють на своїх посадах.
Життя по «новому» у місті Марганець…
Євдокименко Є.В. – заступник міського голови з соціальних питань, депутат від партії регіонів. Наголошуємо, що він самий активний представник злочинної політичної сили, який не пропустив жодного заходу, що проводили регіонали у місті, практично не знімав блакитний шарфік з атрибутикою партії регіонів. В міській раді Євдокименко є заступником голови комісії з питань транспорту, житлово-комунального господарства та будівництва, крім того є головою лічильної комісії, що давало йому можливість приймати участь у незаконному розпродажі комунального майна та забезпечувати головуючому на сесіях міської ради фальсифікації у підрахунку голосів під час голосування по окремим рішенням.
 
Деякі з таких рішень й досі знаходяться на оскаржені у суді. Будучи людиною хитрою та непорядною, він швидко зорієнтувався і вийшов з партії регіонів. Тепер видає з себе великого патріота та активного промайданівського діяча, який позиціонує себе з провладним Блоком Порошенка та вдає прихильника Самопомічі. Хоча 24 січня 2014 року на сесії міської ради підтримав та активно рахував голоси «ЗА» стосовно підтримки звернення Президії Дніпропетровської обласної ради, депутатів Дніпропетровської обласної ради до президента Януковича, Кабінету міністрів Азарова, політичних сил та громадян щодо силового розгону Майдану . За такі негідні здібності Лук`яненко М.В. зажадав його мати своїм заступником. Мало того, що Євдокименко не має відповідної освіти та досвіду роботи у соціальній сфері, ця людина не має морального права взагалі мати відношення до виховання дітей – майбутніх патріотів України.
Життя по «новому» у місті Марганець…
Куліш І.М. – начальник управління освіти, член партії регіонів, велика шанувальниця екс.міністра освіти, українофоба Табачника (вона дуже полюбляла позувати на фото сесіях з Табачником і з гордістю розвішувала ці фото в усіх навчальних закладах міста та у кабінеті Бідняка). Саме вона керувала штабною роботою Бідняка під час місцевих виборів. Тому Бідняк здобувши посаду мера швиденько посадив її у крісло очильника управління освіти. Стосовно політичної діяльності Куліш - це жінка легенда, вона перебувала майже у всіх політичних силах, розпочала в 2004р. в партії «Яблуко», потім БЮТ, «Батьківщина», з 2010 року член партії регіонів, а з травня 2014 року керувала виборчим штабом Блоку Порошенко.
 
Разом з такою ж політичною «проституткою» директором ЗОШ № 3, Куржановою, займаються розвалом середньої освіти міста, закривають україномовні школи. Також, будучи посадовою особою місцевого самоврядування, Куліш використовувала свою посаду задля постачання людей з числа працівників освіти на антимайдан до Києва та Дніпропетровська. Куліш взагалі не відповідає займаній посаді, бо не має відповідної вищої освіти та стажу роботи у навчальних закладах. Але це не турбувало у свій час ні Бідняка, а ні зараз Лук`яненка М.В., бо вона добре влаштовує будь-яку злочинну владу.
Життя по «новому» у місті Марганець…
Мироненко В.І. – начальник комунального господарства «Житлове господарство», заступник голови Марганецької міської організації партії регіонів. З грудня 2013 року по січень 2014 року у свій робочий час возив тітушок на антимайдан до Києва та Дніпропетровська і особисто розраховувався грошима невідомого походження з учасниками вищезазначеного заходу. Необхідно звернути увагу, що 24 січня 2014 року, перед сесією міської ради, де розглядалось звернення Президії Дніпропетровської обласної ради, депутатів Дніпропетровської обласної ради до президента Януковича, Кабінету міністрів Азарова, політичних сил та громадян щодо силового розгону Майдану, Мироненко особисто погрожував фізичною розправою деяким опозиційним на той час депутатам та активістам Майдану.
 
Цей керівник КП «Житлове господарство», яке існує всього два роки, вже довів його до межі банкрутства, а працівників, які не отримують заробітну плату – до відчаю. Незважаючи на це, в.о. міського голови Лук`яненко задоволений таким горе-керівником і не звільняє його з займаної посади. А це ще раз підтверджує антидержавну діяльність Лук`яненка.
 
Бородкіна Е.І. – керівник дитячого дошкільного об`єднання, член партії регіонів з 2004 року, являлась головним ідеологом міської організації партії регіонів та одним із головних її спонсорів. Така ситуація наводить на запитання, а звідки ж у Бородкіної кошти на спонсорство улюбленої партії. Все місто знає про «імперію», яку створила ця керувальниця на базі очолювальної нею бюджетної установи, де вона дуже вміло відмиває кошти місцевого бюджету і тим самим обкрадає дошкільнят. Обурення батьків стосовно жахливого харчування у дитячих садках та величезних поборів вже доходить до краю.
 
Самі працівники дитячих садків почуваються безправними рабами, які постійно ошукуються Бородкіною і під загрозою звільнення бояться відкрито заявити про численні зловживання та порушення закону з боку керівника. Хоча на гарячі лінії центральних та місцевих органів влади постійно надходять анонімні, а іноді й відкриті скарги, вона постійно уникає відповідальності. Уникненню відповідальності вона завдячує своїй доньці Світлані Бородкіній, яку за регіональівської влади успішно пристроїла у Дніпропетровську облдержадміністрацію (вона й досі там працює ), міському голові Бідняку, в.о. міського голови Лук`яненку, Котку та зам.прокурора Сидоренко (Чубко).
 
Можна тільки здогадуватись, які настрої батьків вихованців дитячих садочків будуть повесні 2015 року. Особливу увагу звертаємо на той факт, з якою «пронизливою» промовою виступала депутат від партії регіонів Бородкіна 24 січня 2014 року на сесії міської ради в підтримку звернення Президії Дніпропетровської обласної ради, депутатів Дніпропетровської обласної ради до президента Януковича, Кабінету міністрів Азарова, політичних сил та громадян, де відкрито закликала до силового розгону Майдану.
Життя по «новому» у місті Марганець…
Хникіна Г.Р. – начальник управління праці та соціального захисту населення, депутат від партії регіонів, самий активний член партії регіонів. Шарфік з атрибутикою улюбленої партії не знімала навіть вдома. Приймала участь в усіх без виключення заходах міської організації партії. Завжди була правою рукою Бідняка, у свій робочий час займалась піаром партії регіонів. Найчисельніші фотозвіти роботи в якості головного піарщика злочинної провладної політсили у місті має саме Хникіна, дуже полюбляла висловлювати велику подяку екс-нардепу Царьову та партії. Займаючи посаду начальника управління праці та соціального захисту населення, являючись посадовою особою органу місцевого самоврядування та очолюючи депутатську комісію міської ради з питань охорони здоров`я, соціального захисту населення саме вона вирішує кому і скільки видавати матеріальної допомоги з місцевого бюджету.
 
Мають місце випадки, коли тяжкохворим мешканцям, які звертаються до міської ради за матеріальною допомогою, надаються мізерні суми (100 -200 грн.), або відмовляється взагалі. А в цей же час окремим особам, що не мають поважних причин, виділялось по 4 – 5 тис.грн. За для чого вона це робить можна тільки здогадуватись. Адже завдяки маніпуляціям з виплатами матеріальної допомоги вона впевнено себе почуває на займаній посаді при любому мері. Хникіна також приймала активну участь та голосувала 24 січня 2014 року на сесії міської ради за підтримку звернення Президії Дніпропетровської обласної ради, депутатів Дніпропетровської обласної ради до президента Януковича, Кабінету міністрів Азарова, політичних сил та громадян щодо силового розгону Майдану.
 
Крім того її чоловік Хникін С. у свій робочий час (працює  інженером у Марганецькому водоканалі) підпрацьовує тіньовим юристом-консультантом-радником у в.о.міського голови Лук`яненка, готує проекти рішень для сесій міської ради. Замість того, щоб займатись виконанням своїх безпосередніх обов`язків та слідкувати за якістю води, що подається до міста і відповідність її «демократичної» ціни в 17 грн. за 1 куб, він клепає майбутні нормативно-правові акти сумнівної законності. Ні для кого не секрет, що сім`я Хникіних має автобусний бізнес. Напевно, мета цього подружжя – встановити монополію на перевезення пасажирів по місту своїми автобусами. За ради цього їм вкрай необхідно завжди бути членами провладних політичних сил та співпрацювати з будь-якими мерами.
 
Сидоренко (Чубко) Мар`яна Миколаївна – заступник прокурора м.Марганець. Працює у прокуратурі міста близько 15 років. Всі її зусилля на посаді заступника прокурора були направлені виключно на особисте збагачення. За для досягнення цієї мети вона розробила різні схеми з вимагання коштів та інших матеріальних благ, без її   уваги в місті не залишилось жодного підприємства, організації, приватного підприємця. Сидоренко в незаконний спосіб приватизувала службову 3-х кімнатну квартиру, про що неодноразово повідомлялось правоохоронним органам, але завдячуючи «вертикали власти» вона й досі має право власності на це житло. У липні цього року в місті призначено нового прокурора, вже кілька місяців Сидоренко (Чубко) відсутня на роботі.
 
Вона сховалась на лікарняному, щоб уникнути люстрації. Відчуваючи загрозу втрати своєї посади в органах прокуратури, ця «мудра» жінка стала активно займатись політичною діяльністю. Необхідність активної участі в політиці була викликана також і гострим бажанням знайти тепле містечко для свого «зіркового» сина Ярослава. Дорослий хлопець 22 років ніде не в змозі здобути вищу освіту, працювати він відповідно до своїх здібностей також ніде не може. Завдяки мамі він має трикімнатну високо габаритну квартиру, не переймається фінансовими проблемами. Всі його можливості зводяться до примітивних ігор в політичного діяча та патріота.
 
Разом зі своєю мамою вони зі шкури вилазять аби очолити будь-яку демократичну політичну організацію в місті, при цьому застосовують старі методи разом з перефарбованими регіоналами. Дуже вдало у них склався тандем з регіоналом Юрієм Ляшенком, який з 2010 року і по теперішній час є членом партії регіонів, але він сумлінно приховує цей факт. Так на початку жовтня 2014 року, ця компанія наносила постійні візити до керівництва політичної сили «Самопоміч», вміло вдаючи з себе кришталево чистих, порядних та патріотичних громадян.
 
Сам Ляшенко є чудовим аферистом, тому й влився до сім`ї Сидоренко-Чубко. Ляшенко здійснює підприємницьку діяльність, при цьому веде полулегальний бізнес, не сплачує до бюджету міста за аренду майже 0,5га землі, власником якої є громада міста. Він мріє хоч якось бути причетним до вади, адже таким чином сподівається прикривати та розвивати свій бізнес, не сплачуючи до міського бюджету визначені законом кошти. В.о. міського голови Лук`яненка влаштовує, коли окремі підприємці, партнери самого Лук`яненка по сумнівному бізнесу, не сплачують кошти у бюджет міста, як того вимагає закон.
 
Всі ці особи: Лук`яненко та його син, Котко, Євдокименко, Мироненкко, Бородкіна, подружжя Хникіних, Сидоренко-Чубко, Ляшенко та їхні прихвосні створили команду тайних шанувальників імперської ідеології партії регіонів та їхніх сателітів-комуністів і мріють про повну узурпацію влади у м.Марганець.
 
Сьогодні наша країна переживає складні часи і її громадяни вимагають кардинальних змін у законодавчий, виконавчий та судовій владі задля побудови демократичного суспільства, де кожна людина буде мати достойне життя. Але антинародна влада м.Марганець в особі вищезазначених діячів, прикриваючись патріотичними гаслами, продовжує грабувати і руйнувати місто. Такі дії призводять до погіршення життя людей у нашому місті, що породжує зневіру громадян до центральної влади країни.
 
Активісти Громадської організації «Закон і совість»


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Я не удивлюсь если Лукьяненко(а может и сам Бедняк) на выборы мэра от БПП и будет щемиться. Ничего не поменялось. И бараны проголосуют.
  • 0
Честный 3 декабря 2014 22:30
Никополь ничем не отличается от Марганца, там хоть перечислили
одиозные личности, а у нас голосовали за так называемый "опози
ционый блок" куда спрятались рыгоаналы на которых клейма негде
ставить, а сколько проголосовали за "самовидвиженцев" Шибка специ
алиста по "томографии", Старуна сказочника - корупционера, В.Колесника
мецената за стыреное с бюджета, "социального" мера Токаря. Все же
они перекрашеные рыгоаналы. Это они поставили "реформатора" Фисака
и.о. мера и продолжают керовать в городе. Тот же Старун, Донец и
Колесник, а Фисак это ширма, можна подумать, что он что то решает.
Так что ничего после Токаря не поменядось, на манеже все теже. Общественость спит, не одного в мусорку даже не то, что
вбросили, а даже не пытались. Ганьба! У рыгоаналов страх прошел
и взялись за старое. Пора самообороне не только тренироваться на
природе, а попробывать штурмовать местный орган власти, поскольку
не исключено, что в АТО будут операции по взятии городов.
  • 0
Виктор Артеменко 3 декабря 2014 22:53
Цитата: Честный
Никополь ничем не отличается от Марганца
Кроме как то что в Никополе мне уже перестали угрожать (иногда просто действуют), а Марганчане еще думают "на понт взять"
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • 0
Цитата: Виктор Артеменко
Цитата: Честный
Никополь ничем не отличается от Марганца
Кроме как то что в Никополе мне уже перестали угрожать (иногда просто действуют), а Марганчане еще думают "на понт взять"

Все понимают что всеукраинский Майдан 3 неизбежен и просто необходим, но боятся напрямую сказать. А таких как я называют безумцами и провокаторами. Так было и в 2011, когда никто не верил что зека скинут.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.