ВСІ НОВИНИ:

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

З метою створення та підтримання конкурентного середовища та більшефективногоринковогомеханізму в житловомугосподарстві м. Нікополя на підставірішенняНікопольськоїміської ради від 31.01.2014 № 4-41/VI «Про затвердженняПоложення про порядок проведення конкурсу на наданняпослуг з вивезенняпобутовихвідходів», рішення виконавчого комітету Нікопольської міської ради від 12.03.2014 № 146 «Про окремі заходи щодо забезпечення належного санітарного стану на території м. Нікополя» Управлінняжитлово-комунальногогосподарстваНікопольськоїміської ради оголошує конкурс по залученнюнедержавнихпідприємств для наданняжитлово-комунальноїпослуги (в цілому) з визначеннявиконавця:
- послуги з вивезення побутових відходів.
Конкурс проводиться за 2 лотами по наступним зонам обслуговування:
1)           обслуговуванняжитлового фонду (багатоквартирніжитловібудинки), щоперебуває на балансікомунальногопідприємства «Міськажитлово-технічнаінспекція» Нікопольськоїміської ради;
2)           обслуговуванняприватного сектору м. Нікополя.
 
Організатор конкурсу:
- Управлінняжитлово-комунальногогосподарстваНікопольськоїміської ради, Україна, 53200, м. Нікополь, пр. Електрометалургів, 3, каб. 9.
 
Відповідальний за проведення конкурсу: СандулІринаВікторівна – голова конкурсноїкомісії, начальник управлінняжитлово-комунальногогосподарстваНікопольськоїміської ради, телефон: (05662) 5-02-53.
 
Заявки на участь уконкурсіприймаються за адресою: Україна, 53200, м. Нікополь, пр. Електрометалургів 3, каб. 9.
1.  Конкурс проводиться відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на наданняпослуг з вивезенняпобутовихвідходів, затвердженогорішеннямНікопольськоїміської ради від 31.01.2014 № 4-41/VI «Про затвердженняПоложення про порядок проведення конкурсу на наданняпослуг з вивезенняпобутових відходів», та постанови КабінетуміністрівУкраїнивід 21.07.05 за № 631 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з наданняжитлово-комунальнихпослуг».
2.  Конкурснадокументація (кваліфікаційнівимоги, перелікдокументіввідповідностікваліфікаційнимвимогам, обсягипослуг, вимоги та критеріїоцінюванняконкурснихпропозицій) надаєтьсяучасникам конкурсу за місцезнаходженняморганізатора конкурсу (каб. 9) протягомтрьохробочихднівпісляподання заявки про участь у конкурсіпоштоюабоособистопредставникуучасника.
3.  Учасники конкурсу, якіотримали пакет конкурсноїдокументації, надають в комісію з проведення конкурсу конкурснупропозицію. Конкурснапропозиціяподається  за місцезнаходженняморганізатора конкурсу (каб. 9)особистопредставникомучасника.
4.  Учасники конкурсу мають право не пізніше, ніж за сімкалендарнихднів до закінченнятермінуподанняконкурсноїпропозиції, письмовозвернутися за роз’ясненнямищодозмістуконкурсноїдокументації до організатора конкурсу, на яке організатор конкурсу надастьписьмовувідповідь. Крім того, додатковуінформацію про проведення конкурсу буде надановсімучасникам конкурсу.
Організатор конкурсу має право не пізніше, ніж за сімкалендарнихднів до закінченняподачіконкурсноїпропозиції, внести зміни в конкурснудокументацію, про щоучасники конкурсу будутьдодатковопоінформовані.
5.  Кінцевий строк поданняконкурснихпропозицій: до 10:00 год. 06 жовтня 2014 року.
Розкриттяконвертів з конкурснимипропозиціямивідбудеться06 жовтня2014 року о 14:00 год.вприміщенніуправлінняжитлово-комунальногогосподарства за адресою:
м. Нікополь, пр. Електрометалургів 3, каб. 9.
 
Конкурснакомісія

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11 комментариев

szlahta 2 сентября 2014 14:20
За два месяца не видели ни дворников ЖТИ, ни дворников и других работников Домкома. Полный коллапс! И к чему этот конкурс?Нет работы -никто не будем платить ни Домкому, ни Фисаку, Ни кому!!!!
  • 0
home2300 2 сентября 2014 14:29
Цитата: szlahta
Ни кому!!!!

Давно пора! а то просто в карман платите непонятно кому))))
  • 0
szlahta 2 сентября 2014 14:38
Цитата: home2300
Давно пора!

Лично я и Комфорту не платил 7 месяцев, и ЖТИ, и Домкому ни копейки.Сами убираем, за свои деньги сантехников нанимаем и т.д....Вот когда заключат договора и создадут систему ответственности, вот тогда и платить будем)))
  • 0
baybak 2 сентября 2014 15:50
[quote=szlahta]Лично я и Комфорту не платил 7 месяцев, и ЖТИ, и Домкому ни копейки./quote]
Святое дело! Только теперь в Раде пропихивают закон о санкциях за неуплату за предоставленные услуги в сфере ЖКХ-0,1%от суммы задолженности за один день просрочки.Сам с утра услышал по пьятому каналу.
  • 0
fidei 2 сентября 2014 16:09
Живу прямо рядом со зданием бывшего шестого ЖЭКа, домкомовцы зато пикап обклеили своими логотипами и второй день крышу свою чинят........вот так работают
  • 0
луганчанин 2 сентября 2014 16:56
Бардак он везде,есть предложение вместо того как говорить лучше снимите работу этих компаний на камеру и выложите в интернете и тогда посмотрим все ли так красиво как нам говорят местные власти.
  • 0
baybak 2 сентября 2014 18:21
Цитата: fidei
Живу прямо рядом со зданием бывшего шестого ЖЭКа, домкомовцы зато пикап обклеили своими логотипами и второй день крышу свою чинят........вот так работают

А своя жопа ближе к телу.
  • 0
szlahta 2 сентября 2014 19:43
Цитата: baybak
закон о санкциях за неуплату за предоставленные услуги в сфере ЖКХ-

А кто с ними договор составлял и какие услуги и кому они предосталяли))))Весь дом подтвердит в суде что дворника какой уже месяц не видели и фото видео двора покажем)))Вы не путайте людей)))У нас конопля уже метра 2 ростет!Хоть наркоманов на помощь звать))))А по ночам волки воют, вот дворники и боятся подметать))))
  • 0
baybak 2 сентября 2014 20:20
Шляхта, Вы не поняли меня, я сам не плачу халявщикам. Просто я хотел сказать, что появился ещё один типа Комфорт, только теперь не Баклановский, а Донца хитрожопого.А насчёт пени, которую хотят протолкнуть в Раде я сообщил для информации о том что есть такой факт.
  • 0
szlahta 2 сентября 2014 20:32
Цитата: baybak
. Просто я хотел сказать, что появился ещё один типа Комфорт, только теперь не Баклановский, а Донца хитрожопого.

Ну Домком, если быть точным, Вилкула)))Говорим Вилкул подразумеваем Токарь, а сейчас еще и Донец)))Как это Фисак так умудрился)))Все они птенцы гнезда ПР))))
  • 0
baybak 2 сентября 2014 20:50
Цитата: szlahta
Все они птенцы гнезда ПР))))

Ото ж!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.