ВСІ НОВИНИ:

В Україні почалась президентська виборча гонка

 Після кількатижневого затишшя в Україні активізувалась виборча президентська кампанія. Вже шестеро осіб оголосило про висунення своїх кандидатур на посаду президента України. Щоправда, наразі ЦВК офіційно зареєструвала лише одного.


 
Першим оголосив про свої президентські амбіції лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош. Про це він сказав на прес-конференції 8 березня. «Я розумію, що мені буде складно тягатися з тими акулами, які вже давно є у політиці. Однак, я вважаю, що зараз саме час привести у політику молодь», – сказав Ярош.

17 березня ЦВК оголосило про реєстрацію першого кандидата на пост президента України. Ним став екс-перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін, який є самовисуванцем.

Екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін заявляв про намір висунути свою кандидатуру на пост президента України ще на початку березня, однак офіційно подав документи на реєстрацію лише 25 березня.

Сьогодні також стало відомо про те, що один з лідерів Партії регіонів Сергій Тігіпко подав свої документи до ЦВК, як самовисуванець. 

Ще однією несподіваною кандидатурою на пост президента України став бізнесмен і президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович, який теж оголосив про свою реєстрацію. «Я хочу зруйнувати міф про антисемітську Україну, який тиражується в усьому світі. Я, напевно, найбільш вдалий кандидат. Сьогодні необхідне об'єднання, а я кандидат, який об’єднує. У мене немає маніакального прагнення влади, я просто хочу допомогти країні», – пояснив свій вчинок Рабинович.

Також 25 березня на з'їзді Компартії на пост президента України було висунуто кандидатуру лідера КПУ Петра Симоненка. Це вже вчетверте підряд українські комуністи висувають на вибори свого лідера.

Крім того, напередодні Львівська та Тернопільська обласні організації Народного Руху України висунули кандидатом у президенти України голову НРУ, екс-міністра регіонального розвитку і будівництва Василя Куйбіду. Однак жодних коментарів цього факту у самого Василя Куйбіди наразі отримати не вдалося.

Проте станом на 17:00 25 березня на офіційному сайті ЦВК, є інформація лише про одного зареєстрованого кандидата у президенти – Рената Кузьміна.

Політичні важковаговики наразі не поспішають з висування своїх кандидатів. За інформацією видання LB.ua, у п’ятницю, 28 березня, відбудеться з’їзд партії УДАР, котра, найімовірніше, висуне у президенти Віталія Кличка.

На суботу, 29 березня, заплановані з’їзди ВО «Свобода» та Партії регіонів, де будуть висунуті кандидатури від цих політсил.  

А з’їзд партії «Батьківщина» запланований на неділю, 30 березня. Очікується, що на ньому кандидатом у президенти буде висунуто Юлію Тимошенко. Додамо, що 30 березня – останній день для подачі в ЦВК документів на реєстрацію.

Щодо Петра Порошенка, то, за інформацією ЗМІ, він планує бути самовисуванцем, тому його партія «Солідарність» з’їзду не проводитиме.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

8 комментариев

Копчик С. 25 марта 2014 21:05
Широка страна моя родная, много в ней...а кандидатов нет! Все выборы, я не разу не голосовал за кандидата в президенты,депутата или мера, который подходил под мои критические,моральные и профессиональные критерии. Всегда выбирал лучшее из худшего или лишь бы не Янукович,например. А выбрать и не мог. Биографию и декларации про доходы, показывают предвыборную, вместо предвыборных программ; какой устрой экономики, механизмы наполнения бюджетов, налоговая политика, звучали только обещания в виде лапши на уши! Причем, на всех уровнях выборов! В городские надо - детская площадка или надо иметь кресло начальника.В меры - снизить тарифы. Как!? По божьей воле. В депутаты - больше пообещать всем предприятиям,организациям и общественным организациям,больше бигбордов с повышеной пенсией и скорой в руках!А где конкретные программы действий кандидатов и отсюда вытекающая их ответственность за исполнение этих программ!? Что удивлятся, многим крымчанам, которым пообещали российскую пенсию!? Наивные..
  • 0
Че Гевара 25 марта 2014 21:55
Цитата: Копчик С.
я не разу не голосовал за кандидата в президенты,депутата или мера, который подходил под мои критические,моральные и профессиональные критерии.


Балованный, Вы батенька, балованный!
--------------------
PUTIN KHUYLO
  • 0
Гранила 25 марта 2014 22:12
Самовыдвиженец Кузьмин,тоже знать не знал,что Пшонка в музее живет..
Добкин-скоро ждать видео покруче...Губернатор опять в доле...https://www.youtube.com/watch?v=XXp8lyo_WB8
Такие "самураи" пытаются отобрать голоса у св-мученицы Ю.В.( ;))) ?
Шило на Мыло...Жаль сотню ,ту,небесную..И искренние мечты тех,кто хотел ВСЕ поменять..
  • 0
Украинка 25 марта 2014 22:25
"Спасибо" Тигипко, что мне до пенсии не 5, а 10 лет еще работать! К....!
  • 0
dimawer 26 марта 2014 09:22
Стоит проголосовать за рабиновича,языковой вопрос он быстро решит-введет свой родной язык как государственный(идиш)так,как власть принадлежит почти вся еврейской общине,а мы будем меньшинство и будем обязаны говорить на их языке,как такая идея?
  • 0
volohan 26 марта 2014 23:17
Добкины-Жопкины-Пупкины-Табуреткины ...Пони бегают по кругу.
  • 0
arctic fox 27 марта 2014 18:31
Обещалкины в студию!!!
  • 0
szlahta 29 марта 2014 20:59
http://durdom.in.ua/public/main/photos/photo_48110.jpg
на дело идем...
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.