ВСІ НОВИНИ:

Судовий процес до директора Нікопольського технікуму Рубанова

У В А Г А !

Всім викладачам та студентам НТ НМетАУ

та робітникам Національної Металургійної Академії!

 

07.03.2014 р. о 10:00 у приміщенні Нікопольського міськрайсуду (м. Нікополь, вул. Шевченка, 201) відбудеться відкрите судове засідання по цивільній справі №182/69/14ц (головуючий суддя Рунчева О. В.) за позовом Мокрого О. Б. до директора НТ НМетАУ Рубанова В. М. про грубі порушення трудового законодавства - «скасування незаконного переводу на іншу роботу, скасування незаконного поновлення на роботі, поновлення в попередній займаній посаді та стягнення заробітку за вимушений прогул».

На засіданнях мають право бути присутніми всі бажаючі, зацікавлені в справі особи, всі незаконно звільнені директором Рубановим В. М. робітники НТ НМетАУ, викладачі та студенти, батьки студентів.

 Особливо запрошуються члени ПРОФСПІЛКОВОГО КОМІТЕТУ НТ НМетАУ та Академії, адміністрація технікуму, члени комісії по трудових спорах, громадських організацій та об’єднань.

На засідання запрошені представники масмедіа м. Нікополя та області. 

З повагою, Мокрий О. Б.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Шеф 1 марта 2014 19:55
Т. Мокрый угомонись.Необходимо завоевать авторитет у студентов-его у тебя нет!
  • 0
Kitti-van 1 марта 2014 20:04
я тоже всегда с уважением относилась к Рубанову!!!.. хороший, ответственный, порядочный мужик.. в грудь себя кулаком никогда не бил, но всегда был на своем месте..
  • 0
M-A-B 1 марта 2014 22:07
"Майдан" НТ НМетАУ НАКАЛЯЄТЬСЯ!
У звязку з наближенням судового засідання по протиправним діям директора НТ НМетАУ Рубанова В. М. про грубі порушення трудового законодавства, по яким триває досудове слідство у Нікопольському МВ УМВС страсті накаляються!

Сьогодні, 01.03.2014 р., під час засідання Нікопольського КРК козацького руху України під керівництвом Головного Гетьмана України пана Ю. І. Полоза було поставлене питання про притягнення винних козацьких отаманів у порушенні Законодавства України до суду козацької честі.
Рішенням Нікопольського міськрайсуду від 13.02.2013 р. директор НТ НМетАУ Рубанов В. М. був вже визначений винним за порушення трудового законодавства України щодо підлеглого Мокрого О. Б.
Дивує те, що серед козаків Нікопольщини існує вельмишановний отаман НТ НМетАУ Рубанов В. М., який жодного разу не прийняв участі у загальних заходах Нікопольської козацької спільноти, але вже має нагороди за свою «активну» козацьку «діяльність»…
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.