ВСІ НОВИНИ:

П'яту добу у Нікополі шукають зниклу школярку

П'яту добу шукають зниклу школярку на Дніпропетровщині. В Нікополі міліція, родичі та волонтери прочісують всі закутки, аби знайти 9-класницю, яка зникла з суботнього ранку. Випуск ТСН.Ранок за 5 грудня 2013 року

 

Детальнiше:  Пропала девочка 15 лет. ПОМОГИТЕ НАЙТИ ЧЕЛОВЕКА! (денежное вознаграждение в размере 10 тыс грн) 

 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

Горожанин Алексей 5 декабря 2013 14:05
Бедный отец и мать, держитесь.
  • 0
Косой 5 декабря 2013 17:54
Маслов,
Никого ещё не нашли. Теплится надежда на хороший конец.
  • 0
Маслов 5 декабря 2013 18:45
Косой,
Очень хочется верить
  • 0
Нікопольська Січ 5 декабря 2013 21:32
Сьогодні знову допомогали міліції, прочесували підозрілі закутки міста...Разом з батьком дівчинки їздили по містам, які схожі на ті, що вказують екстрасенси, до яких, вже у вітчаї, звертається батько. Міліція працює активно. Поки що безрезультатно та надія є,екстрасенси кажуть що жива,хоч я не екстрасенс та чогось тоже такої думки. В котрий раз переконуюсь в тому, що якби наша міська влада прийняла нашу пропозицію про створення козацьких квартальних паланок (на базі колишніх апорних пунктів),долучаючи добровольців під Статут та Кодекс честі козацтва,то подібні проблеми вирішувати можно було б за кілька годин. Та і взагалі порядку було б більше і профілактичних дій проти злочинності також. А вони замість цього, створили муніціпальну "гвардію",ще одну сіру,безглузду подачку місту. Громадськості треба акивізуватися на пошуки дівчинки та повідомляти міліцію про підозрілі подвальні та інщі подібні приміщення та підозрілих осіб. Ця ативізація буде сприяти не тільки пошуку, а і профілактиці проти подібних злочинів. (Отаман Олександр Шевченко)
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.