ВСІ НОВИНИ:

Так хто з нас більший злочинець?

І знову звернення, тепер вже до читачів «Город Никополь» та до не байдужих мешканців м.Нікополь. Стаття В. Журавльова «В чей карман уходят коммунальние платежи и деньги из городского бюджета?» викликала певний резонанс. На  «лицо», як кажуть, факт пограбування нас з вами.

І дійсно дивно, чому досі немає реакції прокуратури  або Токар Р.І?

Чому немає заяви про злочин від когось з обкрадених мешканців?. І ось тут  виникає  велике питання.  Так хто з нас більший злочинець?  Наша байдужість, невіра та необізнаність приводить до того, що нас всі роки незалежності відверто обкрадають – а ми знаємо, дивимось і  …… мовчимо. А складного нічого немає.

Не треба нічого вигадувати. Читаємо Конституцію України, основний закон, статті якого є нормами прямої дії, тоб-то доводити нікому нічого не треба. Ст..5 КУ «Єдиним джерелом влади в Україні є народ». Ст..140-143 Конституції України «Місцеве самоврядування є правом територіальної громади – жителів міста- самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції та законів України». «Матеріальною та фінансовою базою місцевого самоврядування є рухоме і нерухоме майно, доходи місцевого бюджету, інші кошти, земля, природні ресурси» і т.д. Все це і багато інших речей підтверджується законом України «Про місцеве самоврядування».

Тоб-то – ми з вами власники всього, що є на території нашого міста. І лише тому, що нам ліньки читати і думати, ліньки діяти, «сообразітельниє дяді і тьоті» діють на свій розсуд. Тоб-то, у відсутність власника, територіальної громади, яку ми з вами  й досі не створили, всім майном розпоряджається юридично особа «Нікопольська міська рада». Таке собі «ЗАО» - яке діє в своїх інтересах. Тоб-то, «ліхо» поділити кошти нашого бюджету – будь-ласка. Дати достовірну інформацію, повернути відносини в правове русло, змусити «Нікопольське управління газового господарства» діяти по закону і багато чого іншого –«це не в нашій компетенції». Тому ми, ініціативна група громадських організацій, яка має таку мрію, запалилася ідеєю створення територіальної громади –власника, ідеєю контролю над нашим майном  - подає запит до відповідних служб, з метою з*ясувати, що це за юридична особа «Нікопольська міська рада», хто її засновник, хто керівник і чим вона займається на території м.Нікополь.

 

А ще звертаюся до всіх не байдужих мешканців  -  приєднуйтесь. Читайте «Город Никополь», який завжди публікує гострі статті. Заходьте на сторінку в Фейсбуці та ВКонтакті «Територіальна громада Нікополя». Реєструйтесь, пишіть свої коментарі та побажання, отримуйте інформацію. Дзвоніть 0935468246(Наталя). І щодо матеріалів статті В.Журавльова, ми приготуємо таке звернення до прокуратури, мабуть, відразу області та заяву про злочин  після консультації з юристами.

 

 08.10.2013р                                    Шутько Н.С.

                                                                                     ___________________________________________________________

                                              

                        Голові Нікопольської міської ради    Токар Р.І.

                        Дніпропетровська обл.. місто Нікополь.    вул. Електрометалургів, будинок 3

                         від   Шутько Н.С., пенсіонер,   м. Нікополь, вул Дружби 22/69

 

             Інформаційний    запит

    У порядку норми прямої дії ст..34, ч.2, ст. 40 Конституції України, та

               Відповідно до ст..5-7 ЗУ «Про інформацію»

    У нас, мешканців м. Нікополь, що нижче підписалися, перебуває  витяг  з державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, отриманий  з сайту ЄДРПОУ, з якого можливо зробити висновок про реєстрацію юридичної особи, яка іменується  «Нікопольська міська рада»,ідентифікаційний код юридичної особи  37338501, місце знаходження юридичної особи 53213 Дніпропетровська обл.. м. Нікополь, вул. Електрометалургів, будинок 3. І оскільки ця інформація не є офіційною, то просимо підтвердити факт створення юридичної особи  «Нікопольська міська рада».  Отже, просимо надати інформацію та копії документів згідно ст..17 ЗУ «Про державну  реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» наступні дані:

           -установчі документи;

           -розпорядчий акт, на підставі якого було створено юридичну особу.

    Згідно із ч.1 ст.24 ЗУ «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» «Для проведення державної реєстрації юридичної особи засновник (засновники) або уповноважена ними особа повинні особисто подати державному реєстратору (надіслати поштовим відправленням з описом вкладення або, в разі подання електронних документів, подати опис, що містить відомості про надіслані електронні документи в електронній формі) такі документи:

             -заповнену реєстраційну картку на проведення державної реєстрації юридичної особи;

             -примірник оригіналу (ксерокопію, нотаріально засвідчену копію) рішення засновника або уповноваженого  ними  органу  про створення юридичної особи у випадках, передбачених законом;

              -два примірника установчих документів ( у разі подання електронних документів – один примірник;

     У разі утворення юридичної особи на підставі модельного статуту в реєстраційній картці на проведення державної реєстрації юридичної особи проставляється відмітка з посиланням на типовий установчий документ.»

 

    Просимо надати вище наведену перелічену інформацію та копії документів, котрі б підтверджували реєстрацію «Нікопольської міської ради»,  як юридичної особи та її засновника.

   А також вказати дату реєстрації даної юридичної особи.

 

08.10.2013р.                                       Шутько Н.С.                                                                              

___________________________________________________________

 

                                    Державному реєстратору 

             ЗАПИТ  НА  ОТРИМАННЯ  ІНФОРМАЦІЇ

 

            Відповідно до ст..34.п.2, ст..40 Конституції  України та  згідно з законом України «Про доступ до публічної  інформації», а також з метою виконання закону України «Про місцеве самоврядування»    

                         ПРОШУ                                                           

           Надати інформацію, чи зареєстрована в державному реєстрі юридичних осіб   ЮРИДИЧНА  ОСОБА  «ТЕРИТОРІАЛЬНА  ГРОМАДА  м. НІКОПОЛЬ»

 

 08.10.2013р.                        

 Голова ГО «Громадський контроль»                 Шутько Н.С.

___________________________________________________________

             Нікопольське міськрайоне управління юстиції   вул. К.Лібкнехта, 163

 

                 ЗАПИТ    НА    ОТРИМАННЯ  ІНФОРМАЦІЇ

 

Згідно ст..140-143 Конституції України, ст..34,ст..40 Конституції України та з метою виконання Закону України «Про місцеве самоврядування» ст..19, п.2 «Статут  територіальної громади підлягає державній реєстрації в центральному органі виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державної  реєстрації (легалізації)  об*єднань  громадських  формувань», просимо надати наступну інформацію:

 

-Чи  зареєстрований  у  вашому  управлінні   СТАТУТ  територіальної  громади   м.Нікополь

 

08.10.2013р.

 

  Голова ГО «Громадський контроль»                                   Шутько Н.С.

 

p/s  - всі листи зареєстровані, чекаємо відповіді...  


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

4 комментария

baybak 17 октября 2013 19:07
А можно в двух словах разъяснить суть этих докментов и цель? Чессслово не могу ничего понять.
  • 0
Слесарь 17 октября 2013 19:11
І дійсно дивно, чому досі немає реакції прокуратури

Ну почему нет? Вчера рассказывали , что были в прокуратуре и слышали за дверями звон бокалов и тост " За наше общее дело!". Голос был похож на.....Короче слышно было обильное слюновыделение при словоотделении. tost
  • 0
Честный 17 октября 2013 21:08
Еще одно креативное решение. Удачи!
  • 0
avtor 19 октября 2013 18:43
Желаю Вам удачи! Слесарь,
не логично. Это не Вы там за дверью то?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.