ВСІ НОВИНИ:

Відкритий лист до Міського голови Токар Р.І.

Шановний Руслане Івановичу! Ще в квітні місяці 2013р., як громадянин України, як член територіальної громади м. Нікополя, я звернулася до Вас за допомогою.

Оскільки і в Конституції України і в законі «Про місцеве самоврядування», представницьким органом якого є міська рада, і в програмі Партії Регіонів, головою Нікопольського осередку якої є Ви, зазначено , що преорітетним завданням держави є захист прав, свобод і інтересів громадян.

Що побудова правової держави – це головне, чим займається Партія регіонів ну і (мабуть) Ви, як її активний член.

У своєму звернені я виклала всі обставини щодо вирахування з пенсії коштів і того, що не можу ось вже більше року отримати від ПФ в м. Нікополь інформацію, на підставі якої Постанови ГУПФУ, зареєстрованої в Міністерстві Юстиції це зроблено.

І оскільки ні ПФ, ні прокуратура не реагують на мої звернення, а суд відмовляється відкрити провадження, я звернулася до міської ради за допомогою. Не знаю, чи були які запити від Нікопольської ради до пенсійного фонду, але 13.08.2013р. я отримала чергову відповідь за №Ш-851 за підписом виконуючої обов*язки міського голови Л.В.Дуксової, в якій, зокрема, сказано, що відповідно до ч.2 ст.18 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», органи місцевого самоврядування мають право вимагати від підприємств, установ, організацій, що не перебувають у комунальній власності, інформацію тільки з питань віднесиних до відання органів місцевого самоврядування.

23.08.2013р. я знову направила звернення, в якому висловила прохання, не відмовляти в допомозі, посилаючись на ст..18 ч.2 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», бо моє питання регулюється ст..38 цього закону, де вказано, що до делегованих повноважень міськвиконкому належить «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА ЩОДО РОЗГЛЯДУ ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН, ЗДІЙСНЕННЯ КОНТРОЛЮ ЗА СТАНОМ ЦІЄЇ РОБОТИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ, В УСТАНОВАХ ТА ОРГАНІЗАЦІЯХ НЕ ЗАЛЕЖНО ВІД ФОРМ ВЛАСНОСТІ.»

І ось дочекавшись особистого прийому Л.В.Дуксової, я звернулася до неї в надії, що вона пояснить мені, як досвідчений працівник пенсійного фонду в минулому, чому так відбувається.

Але, я не розумію, що сталося. Можливо я не так щось сказала, або запитала, можливо щось з мого одягу або з парфумів так подіяло на пані Дуксову, але вона довго говорила, потім перейшла на підвищений тон. Потім на крик. Кричала «НЄ ВЄРЮ!!» (як Станіславський).

На кого і чого кричала пані Дуксова, кого хотіла злякати? Мабуть саму себе, бо потім ….УВАГА!... встала і вийшла з кабінету. Зовсім! З особистого прийому громадян.

Руслане Івановичу! За якими критеріями Ви підбираєте працівників міської ради? Чи всі посадовці так приймають громадян?
Я розумію, що це важко. А хто говорив, що буде легко працювати на територіальну громаду.

Чи пані Дуксова Л.В. розуміє, що вона працює на громаду, що отримує від неї платню.(До речі, скільки? Вважайте це офіційним запитом). Навести лад і порядок, повернути відносини в правове русло – це основне завдання місцевого самоврядування.

Ви можете з*ясувати і пояснити, що відбувається? Чому так дратуються і кричать чиновники, коли хочеш зробити щось по закону. Адже це всього-навсього інформація, яку я маю право отримати відповідно до закону «Про звернення громадян».
  А кричати ми всі вміємо.

З повагою Шутько Н.С. , пенсіонер


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

7 комментариев

tankist2051 18 сентября 2013 19:33
Каждая "рожа" пытается корчить из себя "что-то".Не только в горисполкоме,везде есть такие "рожи".Дадут должность и все пошёл выкаблучиваться"начальник хренов".Посмотрите что из себя корчат секретарши это ужас,"сиповка"выпендриваеться
базарит в таком тоне можно подумать "зачем ты ко мне дое...ся". Менталитет нации желает лучшего.
  • 0
Lyudmi 18 сентября 2013 19:45
В горсовет подбор персонала осуществляется не по принципу профессионализма и компетентности в отрасли согласно занимаемому посту, а по принципу "одне йшло та друге здибало". А почему? Да потому что ни один профессионал будучи в здравом уме не будет работать с непрофессионалом и не будет по устной указке подписывать "папирцы".
  • 0
Babuin 18 сентября 2013 20:00
Дуксовой привет от мирового сообщества бабуинов. Дуксова такой же специалист как с бабуина Папа Римский. Подлая и злопамятная "дама" - бабуины помнят еще со времен Пенсионного фонда. На пенсию вам пора пани Дуксова.
  • 0
Слесарь 18 сентября 2013 22:14
Дуксова Лорик хамкой себя показывала и не раз. Там , где надо было вести себя учтиво и пололожительно , уважая старость и просто года, она умудрялась хамить и срываться на крик.Как и к сотрудникам своим. Ларыса, Кныра тебе не фатает в тёмной комнате. Глядишь, притихла бы....
  • 0
Lissa 18 сентября 2013 23:48
Ну что Дуксова хамка, то это не новость. Возмущает то, что люди почтенного возраста должны слушать визг резаной свиньи дорвавшейся до корыта. Открытое письмо Токарю - это обращение в никуда. Сегодня крики-вопли - это "нормальный" микроклимат для горисполкома. Каков король - такова его свита.
  • 0
bara 19 сентября 2013 11:47
Выйти из кабинета во время приема unknown1 , даже Токарь себе такого не позволяет*
  • 0
Lissa 21 сентября 2013 23:29
Интересно, а какова реакция Токаря на открытое письмо? Или очередную премию Дуксовой по этому поводу выплатил? Лариса, догавкаешься. Будут тебя бить по толстой заднице.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.