ВСІ НОВИНИ:

Богатирьова й Акімова – вороги українських жінок та дітей

Дві «красуні», наділені владою, і, як багато хто сподівався, також жіночим серцем, душею та інтуїцією, на ділі черговий раз продемонстрували – влада псує не тільки чоловіків, а й жінок, перетворюючи їх на маріонеток страху, злоби й ненависті. 

Я вітаю влучне висловлювання Президента щодо цих двох «пластичних красунь», у котрих він запитав, а що там за така медична реформа, котра викликає стільки обурення в українського народу. Рада також пригадати разом з вами слова заступника Міністра охорони здоров’я Олександра Толстанова: ще одна наша дніпропетровська медична «красуня» отримала «незадовільно» на колегії МОЗ.

Спокійно дивляться ці жінки і на закриття дошкільних закладів для дітей. Хоч би одна з них сказала слово, адже обидві мають власних дітей! Вчора урочисто провалилося голосування за проект постанови про мораторій на закриття закладів позашкільної освіти. За словами народного депутата Олега Ляшко, «Це злочин перед маленькими українцями - закривати заклади позашкільної освіти». Така політика свідомо веде наступні покоління в безодню, до засилля злочинності й наркоманії, до загрози не тільки благополуччю, а здоров’ю та врешті життю дітей.

І до речі нагадаю, що смертність немовлят до одного року на Дніпропетровщині згідно з медичною статистикою зросла лише на протязі одного останнього року на 61,5% (у порівняльний період з січня 2012 по січень 2013 року). Це жахливі цифри.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

infopotok 21 апреля 2013 17:28
и что толку от справедливого замечания президента? если он не в состоянии понять своей тупой головой какие реформы идут?
Все проблемы исходят из за попустительства народа "безнаказанность рождает беззаконие". Неоднократно сталкивался с фактами нарушений прав граждан со стороны различных служб, организаций, отдельных людей... нет молчат как ягнята, над народом издеваются, плюют на него, но нет молчит как раб... Люди меняйтесь, защищайте каждую свою позицию, организовувайтесь и отстаивайте свои права, пока они у вас есть
  • 0
baybak 21 апреля 2013 20:09
У этой с.ки Богатырёвой уже глаза не закрываются от пластики.Очень неудобно будет в камере-там ведь свет не выключают.
  • 0
Амин 22 апреля 2013 15:03
Валентина Горенам и Лариса Дундуксова, разом з Шипко швидким хлопцем - вороги Нікопольських жінок та дітей
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.