ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські “спрощенці” поповнили бюджет більш ніж на 11,2 мільйонів гривень

Нікопольські “спрощенці” поповнили бюджет більш ніж на 11,2 мільйонів гривеньПро це повідомила заступник начальника Нікопольської ОДПІ Вікторія Радецька.
За словами заступника керівника податкового відомства з початку року суб”єкти господарської діяльності Нікопольщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування перерахували рекордну суму єдиного податку.
Так, за 10 місяців поточного року фізичні особи – підприємці сплатили більш ніж 10,8 млн.грн., юридичні особи – більш ніж 0,4 млн.грн.
 
"Спрощена система оподаткування є досить комфортною для представників малого та середнього бізнесу. Особливо спрощена система є зручною для приватних підприємців. На початок листопада поточного року на Нікопольщині спрощену систему оподаткування обрали для себе 5268 приватних підприємців. Лише протягом жовтня 2012 року на єдиному податку вирішили працювати 50 фізичних осіб – підприємців”, - зауважила Вікторія Радецька.
 
Крім цього, на Нікопольщині рахується 821 юридична особа, яка перебуває на єдиному податку.
Нагадаємо, за ініціативи податкової служби додатково введено п”яту та шосту групи платників єдиного податку, яка також підійде представникам середнього бізнесу. В п”ятій групі фізособи – підприємці можуть наймати до 20 працівників, а обсяг доходу суттєво збільшено – до 20 мільйонів гривень. У шостій групі для юридичних осіб діє обмеження щодо 50 найманих працівників та 20 мільйонів гривень обсягу річного доходу.
 
 
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Borya 4 декабря 2012 06:56
В новом году ждите закручивания гаек.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.