ВСІ НОВИНИ:

Чадний газ вбиває непомітно!

Як свідчить статистика в Україні відмічений ріст нещасних випадків при користуванні газом у побуті, особливо – в опалювальний період.
Більшість нещасних випадків сталися через порушення абонентами правил безпеки при користуванні газовими приладами з організованим відводом продуктів згорання в димові канали (газові колонки, опалювальні котли).

 

Щоб уникнути нещасних випадків, Нікопольське управління експлуатації газового господарства нагадує ОСНОВНІ ПРАВИЛА безпечного користування газом у побуті.

 

Перед початком опалювального сезону необхідно перевірити димові і вентиляційні канали спеціалізованими організаціями. Від якості їх перевірки залежить ваша безпека. Регулярно перевіряйте наявність тяги у димовому та вентиляційному каналах перед початком та під час роботи газового приладу. Слідкуйте, щоб у димоході не було тріщин, завалів, обрізайте гілки дерев над димовими та вентиляційними каналами, а взимку слідкуйте, щоб не було їх обмерзання.

 

Не користуйтесь газовими приладами при закритих кватирках та вентиляційних каналах.
• Не використовуйте газову плиту для обігріву приміщення.
• Не втручайтесь в систему газопостачання – це може робити лише спеціаліст.
• Не встановлюйте самовільні газові прилади.

 

Всі ми розуміємо, що газ є надійним помічником у господарстві, але слід пам’ятати, що таким він залишається лише за умов чіткого дотримання правил безпеки. Не порушуйте їх, використовуйте газові прилади тільки за призначенням, вчасно і в повному обсязі сплачуйте за природній газ – і наша взаємовигідна співпраця гарантована!
Телефон аварійної диспетчерської служби:104 (працює цілодобово)

 

Ремонт газових приладів ви можете здійснити, викликавши спеціалістів по тел.: 5-03-73 (місто), 5-16-81 (село)


Управління газового господарства


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.