ВСІ НОВИНИ:

Університет ІІІ віку розширює можливості

Щоб стати студентом цього університету покровчанам шанованих літ не потрібне ЗНО, лише пенсійне посвідчення та велике бажання дізнаватися щось нове та орієнтуватися у сучасному світі.
 
 Університет ІІІ віку розширює можливості
Університет ІІІ віку розширює можливості

Уже не перший рік при відділенні денного перебування Територіального центру функціонує «Університет третього віку», слухачами якого можуть бути не лише підопічні закладу, а кожен, хто досяг поважного віку. Юні душею, тут не лише розширюють кругозір та здобувають знання на трьох факультетах, а й вчаться любити життя, цінувати себе, відчувати радість спілкування, здійснюють і осягають те, про що мріяли все життя, та не мали на це часу. Цьогоріч навчальна програма соціального проекту розширилася ще одним факультетом - «Комунікаційні та інформаційні технології».
 
Відвідувачі терцентру вже активно оволодівають основними навичками роботи з комп’ютером, знайомляться з його можливостями. Також із великою зацікавленістю освоюють Skype, що дозволяє спілкуватися через Інтернет, у тому числі з родичами та знайомими по всьому світі. Тим більше, що програма дозволяє не лише обмінюватися миттєвими повідомленнями, до чого важко пристосовуються літні люди, а й поговорити з співрозмовником.
 
Тож на безкоштовне навчання запрошуються усі бажаючі, хто має статус пенсіонера з освітою будь-якого рівня. У тер центрі сподіваються, що Університет ІІІ віку стане для багатьох літніх покровчан новою сторінкою життя, можливістю по іншому поглянути на оточуючий світ, відчутим потребу в реалізаці свого внутрішнього потенціалу.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.