ВСІ НОВИНИ:

Критичне оцінювання ресурсів інтернету – можливе

Про це говорила з педагогами НВК№1 Покрова Ніна Дементієвська, голова правління Громадської освітньої організації "Ресурсно-методичний центр "АЙОРН", наукова співробітниця Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, старший тренер, координатор програми Intel "Шлях до успіху" в Україні.

 Критичне оцінювання ресурсів інтернету – можливе
Критичне оцінювання ресурсів інтернету – можливе
Критичне оцінювання ресурсів інтернету – можливе

Семінар-практикум став ще одним кроком в опануванні нових знань та навичок фахівців закладу, що працюють за програмою Intel. На зустріч з Ніною Дементієвською тут очікували давно, однак насичений графік науковця певний час не дозволяв втілити заплановане у життя. Як зазначає Ніна Петрівна, пропозиція спільної співпраці з освітянами Покрова була надзвичайно цікавою, заради якої відмінила робочу поїздку до Польщі.
 
Вчитель фізики з 18-річним стажем, сьогодні вона зустрічається з колегами, аби разом побудувати, за її словами, « товариство відповідального вчительства». На це налаштована і директор навчально-виховного комплексу №1 Ганна Годована, яка, вперше познайомившись з методиками Ніни Дементієвської, вирішила будь-що відкрити їх педагогам закладу.
 
Наукового співробітника зустрічали тепло, начальник управління освіти Галина Рубаха передала вітання від керівництва міста. Основним же було спілкування у рамках семінарної теми «Критичне оцінювання ресурсів інтернету вчителями та школярами». Як навчити учнів використовувати тільки достовірну інформацію у навчальній діяльності та житті? Які існують інструменти і техніки формування цих навичок?
 
Як може Інтернет допомогти розвивати критичне мислення і бути вільними від маніпуляцій? Про це говорили учасники дводенного тренінгу, які наголошували на актуальності піднятої теми, опанування якою дозволить вберегти дітей від штучних стандартів, двояких технологій.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.