ВСІ НОВИНИ:

Місто Покров підтримує військових

Близько двох тон будматеріалів було передано окремому Криворізькому автомобільному батальйону.

Місто Покров підтримує військових

Кілька тижнів тому командування військової частини А 1823, де проходить службу 20 наших земляків, звернулося до міського голови Олександра Шаповала з проханням допомогти у підготовці до осінньо-зимового періоду, надати матеріали, інструменти для ремонту казарм, сховищ з технікою. Для швидкого вирішення питання було залучено всі можливі резерви. Допомогти військовим визвалися і небайдужі підприємці.
 
- Ми не можемо стояти осторонь таких проблем, - підкреслив міський голова, - я вдячний підприємцям, хто відгукнувся, долучившись до справи з підтримки військовослужбовців.
 
Днями, за дорученням Олександра Шаповала, заступник міського голови Олександр Чистяков передав командуванню частини близько двох тон будматеріалів. Військові підкреслили, що така допомога є надзвичайно своєчасною, край необхідною, направлена на покращення соціально-побутового забезпечення батальйону.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.