ВСІ НОВИНИ:

Уряд схвалив законопроект про відновлення обов’язкового техогляду легкових автомобілів

Законопроект, окрім цього містить ще низку нововведень, зокрема у сфері пасажирських перевезень.
Кабмін схвалив законопроект «Про приведення законодавства України в сфері автомобільного транспорту згідно з актами Європейського Союзу», який презентували у Мінінфраструктури. Про це повідомили у прес-службі відомства.

Закорема, проект закону містить пропозицію запровадити з 2019 року обов'язковий технічний огляд для легкових автомобілів, з 2015 року – для вантажівок, з 2017 року – для автобусів, а до 2022 року – для мотоциклетної техніки.

Також, згідно з документом, пропонується ввести встановлення пристроїв для обмеження швидкості вантажних автомобілів до 90 км/год (з 2015 року), автобусів – 100 км/год (з 2017 року) та шкільних автобусів – 70 км/год.

Крім того, з 2021 року пропонується ввести ліцензування вантажоперевізників (понад 3,5 тонн), а також до 2019 року запровадити обов'язкову перевірку часу роботи/відпочинку водіїв громадського транспорту з допомогою тахографів.

У міністерстві зазначили, що для приведення українського законодавства у відповідність до європейських норм необхідно імплементувати 14 законодавчих актів Євросоюзу.

Як повідомлялося, в Україні з 14 серпня 2011 року скасований обов’язковий техогляд для легкових автомобілів.ДАІ відсторонена від контролю технічного стану транспорту, ці функції передані приватним суб’єктам господарювання.

Джерело: Тиждень

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Pavel Makarov 10 декабря 2015 15:20
Нам Петро-как мать родная
Яценюк- отец родной
на хрен нам родня такая (?)
лучше быть уж сиротой!!!!
  • +6
Nastia 10 декабря 2015 20:14
Суки!

Текст Вашего комментария слишком короткий и по мнению администрации сайта не несёт полезной информации.
  • +2
Олег Моцак 12 декабря 2015 16:23
Закорема, проект закону містить пропозицію запровадити з 2019 року обов'язковий технічний огляд для легкових автомобілів, з 2015 року – для вантажівок, з 2017 року – для автобусів, а до 2022 року – для мотоциклетної техніки. А где логики автобусы, которые перевозят людей будут проходить ТО с 17 года. А как в отношении денег заложенных в стоимость топлива, или за это время мы про них забудем. Ведь выяснилось, что более 50 % топлива продается нелегально. Театр абсурда, да и только...
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.