ВСІ НОВИНИ:

З Днем судового експерта


Незважаючи на складний час, експерти Дніпропетровського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вітають колег з Днем судового експерта, бо саме 04 липня 2009 року Указом  Президента України від 10 червня 2009 року № 424/2009 в Україні встановлено професійне свято - День судового експерта.

Судові експерти ведуть свою боротьбу з ворогом на своєму фронті. У співпраці з іншими правоохоронними відомствами та фахівцями воєнних злочинів вони виявляють, документують, фіксують, досліджують та аналізують воєнні злочини та звірства. Збирати доказову базу  потрібно так, щоб потім ці докази були використані у кримінальних процесах.

Бо одна справа говорити про те, що це російські війська вчинили, а зовсім інша справа, зібрати доказову базу так, щоб ці докази дали можливість встановити вину та притягти до відповідальності винних в українських та  міжнародних судових інстанціях. 

Цікаво що, саме 4 липня 1913 року у місті Києві при прокурорі Київської палати, підпорядкованого на той час Міністерству юстиції, було створено Кабінет науково-судової експертизи, який в подальшому реорганізовано в Київський науково-дослідний інститут судових експертиз. На початку своєї діяльності штат Кабінету складав лише 4 працівники, якими проводились експертизи за чотирма експертними напрямками.
     
Судові експерти несуть велику відповідальність перед Законом, і ми знаємо, що саме ми НЕ МАЄМО ПРАВА НА ПОМИЛКУ!
Все буде Україна!

Старший судовий експерт Дніпропетровського 
науково-дослідного експертно-криміналістичного 
центру МВС України О.О. Сюмар

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.