ВСІ НОВИНИ:

На Дніпропетровщині судитимуть організоване злочинне угруповання за заволодіння 2,4 млн грн коштами фінустанов


Викрили учасників організованої злочинної групи оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції разом зі слідчими відділення поліції №5 Дніпровського райуправління поліції.

Фігуранти в газетах і мережі Інтернет розміщували оголошення про прийом на роботу. Надалі отримували від громадян необхідні документи та укладали з ними фіктивні трудові договори з усіма анкетними та іншими даними. Потім на підставі отриманої інформації онлайн оформлювали на потерпілих позики у різних фінустановах. Поліцейські отримали докази їхньої причетності до 48 епізодів злочинної діяльності на загальну суму 2,4 млн грн.

У грудні 2021 року поліцейські припинили діяльність угруповання та затримали її учасників. 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинувальний акт за погодженням з Правобережною окружною прокуратурою міста Дніпра скеровано до Жовтневого районного суду. П’ятьом учасникам організованої злочинної групи інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

За скоєне може загрожувати від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.