ВСІ НОВИНИ:

Правило двох стін у будинку може врятувати вам життя

Якщо ви почули повідомлення тривоги а добре обладнаний притулок знаходиться далеко – можна сховатись у будинку в критичний момент.

Правило двох стін у будинку
Правило двох стін визначає безпечне приміщення в будинку, в якому можна втекти від пострілів і вибухів. Між людиною та вулицею має бути як мінімум дві стіни, а краще навіть більше. Перша стіна бере на себе силу вибуху - може зруйнуватися вікно або вся стіна. Друга стіна приймає він осколки.

Таким чином, найбезпечнішим місцем у будинку є кімната за двома стінами від вулиці без вікон. Це може бути коридор, передпокій або ванна, якщо вона знаходиться усередині квартири. А найнебезпечніші кімнати – бічні. Також небезпечно на верхніх поверхах.

Чи безпечно на сходових клітках – залежить від типу будинку. Монолітно-каркасні будинки мають сильні стіни та багато арматури, в них можна ховатися на сходовій клітці або у під'їзді. Але панельні будинки не такі стійкі.

Не ставтеся недбало до повідомлень тривоги, відразу переходьте до укриття. Бережіть себе та близьких! 

Все буде Україна!

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.