ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі попрощаються з загиблим Героєм

◾️ 19 липня 2021 року відбудеться прощання з Андрієм Бєляєвим, загиблим при виконанні військового обов'язку в зоні проведення ООС на сході України. 
◾️ Церемонія відбудеться на площі біля міської ради. Початок о 8:00.
◾️ 19 липня у Нікополі оголошено траур. Нагадуємо про необхідність приспустити Державні прапори.

                               Бєляєв Андрій Левонтійович
Народився 17 липня 1982 року в м. Нікополь. Після закінчення школи проходив строкову військову службу. По закінченні працював на різних підприємствах міста та займався підприємницькою діяльністю. З самого початку військового конфлікту на сході України, в березні 2014 року був мобілізований та проходив військову службу у військовій частині 3036 Національної гвардії України. Приймав участь у боях за визволення м. Маріуполь. Підписав контракт та проходив військову службу у 93 – й окремій механізованій бригаді «Холодний Яр». У 2020 був переведений до 57 – ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка командиром механізованого відділення механізованої роти. У 2021 році заочно закінчив Нікопольський факультет національної металургійної академії України.
Одружений. Від першого шлюбу має трьох синів: 12, 15 та 18 років.

Нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», нагрудним знаком Міністра оборони України «Знак пошани». 

Загинув 13 липня 2021 року під час ворожого артилерійського обстрілу біля с. Причепіловка, Новоайдарського району, Луганської області.


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.