ВСІ НОВИНИ:

В ході спецоперації із залученням працівників КОРД у Нікополі затримала наркозбувача

Під час обшуку його автомобіля правоохоронці вилучили наркотики, пістолет та гроші в сумі 97 тисяч гривень. Все вилучене направили на експертизу.

Спецоперація із затримання чоловіка в рамках відкритого кримінального провадження відбулась 23 січня за участі оперативників Нікопольського відділу поліції та спецпризначенців КОРД. В ході документування злочинної діяльності групи осіб, які підозрюють у збуті наркотиків в Нікополі, поліцейські провели санкціонований обшук автомобіля «Lexus».

Наразі 39-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за збут та зберігання наркотичних засобів та зброї.

Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає від 3-х до 7 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.


Ранее мы писали:
Какую операцию проводят полиция совместно с СБУ в районе ЖД вокзала?


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

У нас самый гуманный и самый идиотский криминальный кодекс в мире. За убийство 1 человека отверткой по пьяни - 15 лет, а за убийство шести человек автомобилем Зайцева получила 10 вместо пожизненного. Это ж видите-ли дтп. А автомобиль - это орудие убийства посерьезнее отвертки или ствола. И вот за наркоту от 3 до 7. А три года- это у нас как известно условно если ранее не судимый. Кармазин - дурик безграмотный еще и гордится своим художеством.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.