ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі на хабарі в 2 тисячі доларів затримали керівника одного з відділів Державного земельного кадастру

28 березня у Нікополі співробітниками управління захисту економіки та  співробітниками Нікопольського відділу поліції під процесуальним керівництвом Нікопольської місцевої прокуратури під час отримання хабара затримано начальника одного з відділів ДЗК.

28 березня у Нікополі співробітниками управління захисту економіки та  співробітниками Нікопольського відділу поліції під процесуальним керівництвом Нікопольської місцевої прокуратури під час отримання хабара затримано начальника одного з відділів ДЗК. Чиновниця вимагала та взяла 2100 тисячі доларів за влив на посадових осіб Головного управління Держгеокадастру в Дніпропетровській області, а також  за отримання позитивних висновків та документів.


Наразі 44-річну жінку затримано в порядку ст.208 КПК України. Слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою останній оголошено про підозру за ст.369 зн.2ч.3 КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.


Відділ комунікації поліції

Дніпропетровської області

за матеріалами Нікопольського ВП


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.