ВСІ НОВИНИ:

«Мій тато-герой»

За такої символічної назви стартував у Покрові фотопроект, який вже назвали родинною історією солдат-захисників.

«Мій тато-герой»
«Мій тато-герой»
«Мій тато-герой»
«Мій тато-герой»
«Мій тато-герой»
«Мій тато-герой»
«Мій тато-герой»

Ідея показати воїнів у колі найрідніших людей, стала спільною ініціативою міської спілки ветеранів АТО, міського голови Олександра Шаповала.
- Важливе починання продовжить розповідь про простих хлопців, які стали на захист своєї країни. Кожен знімок – то відповідь за що стоять наші солдати – за життя і за мир.
 
Вдячний фотографу Ользі Будай, голові спілки Віталію Солянку, Вікторії Косенко, Ользі Ревт, всім, хто долучився до такої необхідної справи, - підкреслив міський голова.
 
Втілити ідею у портретному родинному зображенні взялася наша землячка, а сьогодні фотограф Кривого Рога – Ольга Будай. Для неї це абсолютно волонтерський проект, те, чим може віддячити мужнім чоловікам, виборювачам майбутнього своєї країни.
 
За її словами, прагне передати хвилини справжніх почуттів. Для цього обрали місце, яке теж є символом сімейного дозвілля – центральний парк Мозолевського.
 
Діти поряд з татусями і звичайно ж мама – дружина, берегиня роду. Найменшому з учасників проекту тільки-но виповнилося шість місяців, найстаршому – за п’ятдесят.
- Знаєте, коли запропонували підтримати цю ідею, якось одразу замислились, що вдома немає родинного портрета. Раді були побачити друзів, вдячні організаторам, що зібрали нас разом, - зазначає Віктор Вінницький.
Такої ж думки і Сергій Ковальов, який прийшов до парка з сином Кирилом:
- Фото з сином – найдорожче. Він тримав мене там, в АТО, живу заради нього.
 
Кожна з родин Кудлай, Нагорних, Кітчук, Жеравових, Черних очікують знімків, які передадуть щастя і радість. Цього прагнуть і організатори, створюючи, дійсно, незабутні портрети.
 
Вони – початок, у планах продовжити цю роботу. Знімки ж фотопроекту «Мій тато – герой» поповнять фотогалерею, розміщену у вестибюлі міськвиконкому.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.