ВСІ НОВИНИ:

В Україні можуть ввести кримінальну відповідальність за неякісний ремонт доріг

Перший аудит якості виявив порушення на третині відремонтованих у 2016 році автомобiльних дорiг, і після другого аудиту уряд вимагатиме від правоохоронців відкриття кримінальних проваджень за заподіяння збитків державі.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

"Зараз важливий, в тому числі контроль якості, тому нова служба якості, яку робить Славомир Новак в "Укравтодорі” – це абсолютно новий підхід до контролю якості. Більше того, все те, що було зроблено в минулому році – піддано аудиту, в тому числі і лабораторним перевіркам, і ми знайшли там дефекти, десь в третині об’єктів”, – сказав він на брифінгу в ході інспекції ремонту дороги Львів-Тернопіль у вівторок у Львівській області.

Прем’єр зазначив, що компанії, які виконували будівельні роботи, згідно з контрактом зобов’язані безкоштовно усунути виявлені в ході перевірок дефекти.

"У першій половині червня буде ще один аудит служби з контролю за якістю доріг – фактично зробимо висновки, якщо хтось нас не зрозумів – ми відразу будемо ставити питання, що завдано збитків державі і будемо вимагати відкриття кримінальних справ та реальних заходів від правоохоронної системи”, – підкреслив прем’єр.

Джерело: news.finance.ua

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Виктор Артеменко 31 мая 2017 13:37
Улыбнуло. Что то мне подсказывает что если и пойдет кто на посадку то это будет публично - показательно. Прям с трактора снимут негодяя и посадят
--------------------
С уважением, Виктор Артеменко
050 7085305, 096 9727785
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001389104493
  • 0
Никогда не введут. Как не введут и визовый режим со страной агрессором т.к. это поставит крест на бизнесе Порошенко в России. Это ж не социальные сети. Это ему там не простят. А если криминальную ответственность ввести ответственность за некачественный ремонт дорог то, получается, одним из первых нужно сажать на нары губернатора донецкой области Жебривского и начальника облавтодора за то то они засыпали каким-то гравием дорогу жизни, по которой возят раненых бойцов с передовой. Еще и бабло на этом мусоре отмыли. Видно, это чтобы поменьше живыми до больницы довозили. Ну, а с никопольским автодором и так все ясно. Чего повторяться.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.