ВСІ НОВИНИ:

У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови

Пропаганда здорового способу життя, спорту великих досягнень, фізкультури – це, насамперед, створення умов для самореалізації дітей та юні. Саме з такою метою в місті започатковано міські змагання з гімнастики спортивної серед дівчат молодших вікових груп на Кубок міського голови, присвячені «Дню захисту дітей».

У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови
У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови
У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови
У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови
У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови
У Покрові відбувся турнір на Кубок міського голови

Про те, що така ініціатива своєчасна та необхідна, зазначив колектив Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти. За словами директора, Ірини Бакієвої, це сприятиме розвитку гімнастики спортивної, комплектації збірної для участі у Всеукраїнських та обласних змаганнях, набуттю досвіду командної боротьби. Сьогодні це як ніколи актуально, адже Покров є одним з тих міст, де цьому виду приділено значну увагу. Кубок голови стане можливістю до спортивного самовираження як спортсменів – розрядників, так і початківців. На цьому наголошувала і команда Марганця, що взяла участь у першому турнірі.
 
Близько ста учасників, батьки, тренери зібралися у гімнастичній залі на змагання, що стали справжнім святом спорту. З такою подією юних гімнасток вітала начальник відділу молоді та спорту міськвиконкому Аліна Клокова, директор ДЮСШ Ірина Бакієва. Спортсменки демонстрували рівень підготовки, дивуючи вболівальників високою майстерністю. Але турнір визначав найсильніших.
 
Серед покровчан перше місце здобули - Вікторія Безрук, Дарія Панченко, Софія Потайчук, Софія Мельник, Софія Боднарська, Вероніка Сисолятіна, Поліна Шолохова, Сніжана Бережна, Дарія Кожанова, Анастасія Сливенко, Ірина Осіння.
 
Друге - Валерія Ткаченко, Софія Руденко, Єлизавета Подстяжонок, Олександра Козуб, Евеліна Сокол, Світлана Дектерева, Наталія Лозенко.
 
Третє - Вікторія Майстренко, Анна Біднюк, Поліна Ірза, Єлизавета Нечай, Альбіна Головатюк, Ксенія Євсеєва, Софія Абросімова, Валерія Корсун. Такі результати вихованок Ніни Колпакової, Ірини Смирної, Оксани Клобукової, Галини Смородової , вивели наших гімнасток у переможці. Кубок міського голови виборола команда Покрова.
 
Одним з перших команду привітав Олександр Шаповал, підкресливши, що такі високі досягнення вкотре засвідчили відмінну підготовку наших спортсменів, рівень школи.
 
Не приховували гордості і юні чемпіони, зізнаючись, наскільки важливо для кожного було завершити перемогою перший міський турнір. Він закінчився не лише із золотом медалей, а й дружньою підтримкою, особливою атмосферою. Гості змагань, команда Марганця, ділилася враженнями, відзначаючи відмінну спортивну базу, підготовку та проведення змагань.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.