ВСІ НОВИНИ:

У місті Марганець затримано громадянина, який пропонував хабар прокурору (фото)

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито мешканця міста Марганця у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).

У місті Марганець затримано громадянина, який пропонував хабар прокурору (фото)
У місті Марганець затримано громадянина, який пропонував хабар прокурору (фото)

Так, у березні 2017 року з метою забезпечення «прикриття» з боку правоохоронних органів незаконної діяльності, пов’язаної з порубкою лісу на території Марганця та Томаківського району, громадянин звернувся до керівника Марганецького відділу Нікопольської місцевої прокуратури з пропозицією надання йому неправомірної вигоди у розмірі 100 доларів США щомісяця протягом року, а також певний відсоток грошових коштів та матеріальних цінностей від подальшого незаконного продажу деревини.
 
Сподіваючись на згоду, 22 березня 2017 року зловмисник повторно прибув до службового кабінету прокурора, де й був затриманий співробітниками правоохоронних органів.
 
Наразі йому повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину.
Досудове розслідування триває.
Джерело: dnipr.gp.gov.ua

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.