ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі правоохоронці вийшли на службу для охорони публічної безпеки разом з муніципальною поліцією та громадськими формуваннями

10 лютого на площі біля міської ради відбувся урочистий розвід працівників поліції , муніципальної поліції та громадських формувань які заступили з правоохоронцями на  службу для охорони публічної безпеки та порядку на території міста Нікополя в ході проведення відпрацювання. 

 У Нікополі правоохоронці вийшли на службу для охорони публічної безпеки разом з муніципальною поліцією та громадськими формуваннями

В заході були задіяні  9  автопатрулів, в тому числі 3 автопатрулі Управління патрульної поліції міста Кривого Рогу.  Учасникам заходу був проведений чіткий інструктаж по несенню служби з публічної безпеки та порядку.
     
 Заходи, що проходять в рамках Всеукраїнського комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання, у Нікополі розпочалися з 6 лютого та триватимуть до кінця місяця. Для проведення заходів зі стабілізації та покращення криміногенної обстановки у період проведення відпрацювання залучено весь особовий склад Нікопольського відділу поліції. 
 
За словами заступника начальника Нікопольського відділу — керівника патрульної поліції  Юрія Сидорука, головна мета відпрацювання — стабілізувати та покращити ситуацію в місті, перевірити весь підобліковий елемент, перевірити власників зброї, та виявити тих, хто вчасно не перереєстрував її, нагадати громадянам про поліцію та показати, що мешканцям нашого міста є накого розраховувати та від кого чекати допомоги.

Відділ коммунікації ГУНП в Дніпропетровській області
за матеріалами Нікопольського ВП


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Алексей Савченко 14 февраля 2017 15:06
https://youtu.be/ajfBDZFR9_4
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.