ВСІ НОВИНИ:

Прогулянка по кризі ледь не обернулася трагедією для двох чоловіків

Завдяки оперативній та злагодженій роботі працівників Нікопольської аварійно-рятувальної служби двоє чоловіків не опинилися під кригою. Ризикуючи власним життям два товариша вирішили влаштувати прогулянку по кризі Каховського водосховища та вирушили з Кам’янки до Нікополя. Однак, завершити цей шлях без допомоги рятувальників їм не вдалося. Коли до берега залишалося кілька сотень метрів, лід під ногами відчайдухів почав тріщати. 

Прогулянка по кризі ледь не обернулася трагедією для двох чоловіків
Прогулянка по кризі ледь не обернулася трагедією для двох чоловіків
Прогулянка по кризі ледь не обернулася трагедією для двох чоловіків

Нікопольські рятувальники розповідають, що вздовж берегової лінії є багато місць, у яких через течію ніколи не замерзає товста крига. Тож чоловіки опинилися біля ополонки, потрапивши в котру, живими до берега дістатися їм вряд чи вдалося. 
 
Важливою для порятунку у цій ситуації стала  правильна поведінка чоловіків: вони лягли на кригу та не панікуючи почали чекати, коли стихне вітер. Саме завдяки цьому черговий патруль помітив на льоду людей, котрі потребують допомоги. Три рятувальники негайно попрямували до ополонки і за допомогою спеціального спорядження витягнули сміливців з крижаної пастки.
 
Це перший випадок цієї зими, коли працівникам аварійно-рятувальної служби довелося вийти на лід задля порятунку людей.  Рятувальники сподіваються,  що він стане останнім. Адже у зимовий період  МНС-ники проводять посилену роз'яснювальну роботу серед населення стосовно небезпеки пересування по кризі та роздають інформаційні листівки. 
 
Тож будьте обережні і не виходьте на лід! 
Прес-служба міської ради 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

555 24 января 2017 15:15
Это не несчастный случай.Это их выбор...Такие урок не извлекут.Бухнут и полезут назад.
  • 0
Дома ж не сидится. Охота приключений на сраку поискать.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.