ВСІ НОВИНИ:

Цікаву знахідку у мешканця Нікопольського району виявили поліцейські

Під час санкціонованого обшуку в оселі мешканця Нікопольського району правоохоронці виявили та вилучили 2 предмети схожих на пістолети та 4 предмети схожих на набої.  
     Цікаву знахідку у мешканця Нікопольського району виявили поліцейські
Цікаву знахідку у мешканця Нікопольського району виявили поліцейські      
Наразі  за фактом незаконного поводження зі зброєю триває досудове розслідування. До помешкання 38-річного мешканця с.Лошкарівка дільничних інспекторів поліції привела наявна інформація про можливе незаконне зберігання господарем зброї. У ході проведення санкціонованого обшуку в оселі чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 2 предмети схожих на.пістолети та 4 предмети схожих на набої. Жодних документів на зброю господар надати не спромігся, від пояснень відмовився.
             
Вилучені предмети направлено на дослідження .  Усі обставини, у тому числі й походження ймовірної зброї, з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.