ВСІ НОВИНИ:

Свято Покрови в Покровську

На честь Дня захисника України, що традиційно відбувся на Покрову, 14 жовтня 2016 року, козаки Війська запорозького низового за підтримки Фонду імені Івана Сірка відвідали прифронтове місто Покровськ Донецької області.
Покровськ (до 2016 року — Красноармійськ) - місто в Донецькій області, розташоване на відстані 40 км від Донецька. На початку АТО місто було захоплене проросійськими сепаратистами, але звільнене в травні 2014 року бійцями батальйону "Дніпро".
На День захисника України в Покровську відбулися урочистості з нагородження бійців та волонтерів, показові змагання джур (козачат), змагання з пейнтболу та святковий концерт. Українські вояки влаштували виставку бойової зброї та військової техніки, пригощали солдатською кашею з польової кухні.
Козаки влаштували виставку козацької історичної зброї, зварили куліш та почастували гостей. Біля казана утворилася довжелезна черга бажаючих спробувати козацький куліш. Захоплення викликав виступ наших козаків, що показали майстерне володіння козацьким бойовим мистецтом та історичною зброєю. Відео дивіться тут. Більше фото тут.

Свято Покрови в Покровську

Свято Покрови в Покровську

Свято Покрови в Покровську

Свято Покрови в Покровську

Свято Покрови в Покровську

Свято Покрови в Покровську

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.