ВСІ НОВИНИ:

Заст. Марганецького міського голови та начальника відділу міської ради викрито під час отримання хабаря

Заступника Марганецького міського голови та начальника відділу Марганецької міської ради Дніпропетровській області викрито під час отримання неправомірної вигоди за вчинення дій щодо розроблення та відповідного погодження документації для здійснення підприємницької діяльності у місті.

Нікопольською місцевою прокуратурою спільно з працівниками УЗЕ в області та Нікопольського відділу НП в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 КК України, викрито заступника Марганецького міського голови та начальника відділу Марганецької міської ради в Дніпропетровській області під час отримання неправомірної вигоди.
 
Встановлено, що вказані посадові особи вимагали 46 тис. грн. від приватного підприємця за розроблення та відповідного погодження документації про виділення земельної ділянки для здійснення підприємницької діяльності – розміщення об’єктів малої архітектурної форми.
15 вересня 2016 року під час одержання вказаних грошей посадовців викрито правоохоронними органами.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжних заходів та відсторонення від займаних посад.
Досудове розслідування триває.

Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури    Н.Ю. Семенова 


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 15 сентября 2016 19:07
Всё связано с землей..И до наведения порядка и прозрачности ещё далеко! Не выгодно власти наводить порядок!
Где чья земля и сколько? Ответить не может никто..Ревизию так и не сделали.. Решения по выделению земли на сайте Горсовета с скрытыми фамилиями..Что бы узнать, кому выделяют, надо побегать по депутатам..
Полного реестра коммунального имущества нет!
Может ли нормальный хозяин не знать, что у него в хозяйстве? А у нас не знают.. Потому и разрушают и разворовывают имущество громады!
  • +1

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.