ВСІ НОВИНИ:

У Нікополі почав діяти новий тариф на воду

З 26 серпня 2016 року по всій Україні зросли тарифи на водопостачання. Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, у зв'язку зі збільшенням вартості електроенергії для підприємств, підвищила тарифи на водопостачання і водовідведення для низки водоканалів України. Не оминуло підвищення цін на воду і нікопольських споживачів.

Начальник служби збуту та абонентського обліку КП «Нікопольводоканал» Андрій Журба зазначає, що у роботі підприємства вартість електроенергії складає більш ніж 40% загальних витрат на надання послуг водопостачання і водовідведення у Нікополі. Таким чином, зміна тарифу через зростаючу в ціні електроенергію повністю виправдана. Однак, на вартість водопостачання у кожному місті також впливають і технічні особливісті самої мережі «водоканалу» (розгалуженість водопроводів, кількість водопровідних насосів, підйомів та інше), тому тарифи у містах часто відрізняються. 
 
Так, для Нікополя відповідно до Постанов Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг №1284 та №1285 від 21.07.2016 року встановлено такі тарифи:

— централізоване водопостачання – 5,84 грн/м³; централізоване водовідведення – 9,67 грн/м³. Разом – 15,52 грн/м³.
— послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 6,29 грн/м³; послуги з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 10,40 грн/м³. Разом – 16,69 грн/м³.
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

2 комментария

Андрей Дащенко 2 сентября 2016 19:08
Спасибо огромное((((
  • +1
Поклонник Копчика 3 сентября 2016 14:52
Правильно, ещё выше нужно было сделать, а то народ жирует, не знает куда деньги девать - или на икру чёрную или на икру красную. Все для людей... Козлы.
  • +3

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.