ВСІ НОВИНИ:

м. Марганець: Чого прагне «патріот» Польський?

В м. Марганець вже більше ніж пів року з владою намагаються воювати псевдопатріоти. Це можна помітити і на сесіях міської ради, і в тих судових провадженнях котрі вони майже щотижня порушують проти діючої влади у Марганецькому міському суді.  
 
Та нажаль судді в марганці також виявилися «маріонетками» так званих активістів.
 
 м. Марганець: Чого прагне «патріот» Польський?

Суддя Н. Нанічкіна (до речі майже всі їх позови розглядає саме вона), 1 серпня без присутності відповідача (О. Жадько) та третьої особи (О.Мухіної) розглянула і задовільнила позов депутата Марганецької міської ради VII скликання Польського Дмитра Павловича.

 м. Марганець: Чого прагне «патріот» Польський?

Котрий звернувся до суду з позовною заявою до суб’єкта владних повноважень - міського голови м. Марганець Дніпропетровської області Жадько Олени Анатоліївни, про визнання незаконними дій та скасування розпорядження міського голови м. Марганця № 1-р від 04.01.2016 року, про призначення на посаду тимчасово виконуючим обов’язки головного редактора газети «Шахтар Марганця» О. Мухіної, визнання незаконним та скасування контракту від 04.01.2016 року укладеного з нею.
 
Наступного дня цією ж суддею за таких же умов було задовільнено і наступний позов що до скасування розпорядження міського голови м. Марганця № 397-р від 28.12.2015 року, про звільнення на підставі заяви після довготривалої хвороби, за згодою сторін головного редактора газети «Шахтар Марганця»А. Ткаченко (1950 р.н.). протягом кількох років колишній керівник газети тривалий час знаходилася на лікарняних після перенесеної кардіологічної операції. Керувати газетою для неї було вже важко і саме це стало приводом до написання заяви про звільнення. 
 
Звісно всі справи будуть оскаржені в апеляційному суді, бо ж згідно  Закону «Про місцеве самоврядування в Україні» суддя винесла упереджені  рішення. Ну а Ткаченко стала одноразовим знаряддям для цих людей.
 
 м. Марганець: Чого прагне «патріот» Польський?

До речі саме А. Ткаченко у лютому 2014 року, коли всі українці повстали проти диктаторського режиму попередньої влади, зазивала весь міський загал зупинити майдан та дати владі працювати.
 

 
Як журналіст А. Ткаченко вже давно не працює, неодноразові скарги читачів про неякісне висвітлення життя міста та не цікавість газети надходили до Марганецької міської ради. За роки її керування тираж газети з 3,8 тис екземплярів знизився до 1 400. Відверта  бездіяльність з її боку відстежується і на посаді голови спілки журналістів м.Марганець.

Призначена тимчасово виконуючим обов’язки головного редактора газети «Шахтар Марганця» О. Мухіна – журналіст з 10 річним стажем, висвітлення актуальних подій в місті, авторські політичні, дитячі, аналітичні програми, співпраця з телеканалами та виданнями світу, робота з телепроектом «Жди меня», протягом кількох місяців змінила газету на краще. 
 
Постає питання, хто ці люди і чого вони прагнуть. Відповідь є – прагнуть повернути такий вигідний для них режим, коли їм можна все і відповідальність для них за це відсутня. Дмитро Польский – член партії УКРОП, а стає на захист ярої прихильниці партії Регіонів ( про її ставлення до цієї політичної сили свідчать газети тих часів коли вона була головним редактором), з якою метою він її повертає? Скучив за Януковичем? Марганецький міський суд має мабуть певний зиск, якщо суддя так явно порушує законодавство України.  
Світлана Білецька

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Алексей Савченко 5 августа 2016 19:47
Я не совсем понял, чего мешает ответчикам посещать заседания суда? Или третьим сторонам. И, если суд со школой попутали, чего ж потом жаловаться?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.