ВСІ НОВИНИ:

Мешканці селища Максимівка: А на вашу думку чия вина?

Шановна громада! Кожного разу зачитуючись на сторінках  міських виданнь листами марганчан з подяками депутатам, хочемо написати вам і про наших обранців, яким ми, мешканці селища Максимівка доручили бути представниками громади у Марганецькій міській раді -  Дмитра Польського та Валентину Максимову.

 Мешканці селища Максимівка: А на вашу думку чия вина?
Мешканці селища Максимівка: А на вашу думку чия вина?
Мешканці селища Максимівка: А на вашу думку чия вина?
Мешканці селища Максимівка: А на вашу думку чия вина?

Вже скоро мине рік з моменту їх обрання, а нічого окрім вирішення питань стосовно власних інтересів депутатів ми не помітили. Ми б і надалі мовчали, та остання трагічна для нас подія обурила громадськість і ми вирішили звернутись до депутатів через засоби масової інформації. Можливо тоді вони все ж таки почнуть працювати у міськраді на користь громадян.
 
Річ у тому, що На Максимівці для молоді не так вже й багато місць де  діти могли б займатися спортом, грати у футбол. Наш стадіон ми зберегли ще з радянських часів, і скажімо пишаємось цим. Протягом всього літа ми неодноразово звертались до  Д. Польського та В. Максимової з проханням провести тут покіс карантинних трав, адже вони становлять не аби яку пожежну небезпеку. 
 
Тим більше, що трава заполонила не тільки стадіон а й прилеглу до нього територію амбулаторії №2. І не секрет що за безлад там відповідає також В. Максимова хоча б тому що вона є безпосереднім керівником. Але реакції на наші звернення не було. 
 
А от наслідки не залишили довго на себе чекати. На минулому тижні суха вже трава загорілась, пожежа була велика, і гасили ми її своїми силами. Ніхто не постраждав, але перекинулась вона і на територію нашої лікарні, внаслідок чого запалав дах приміщення. Лікарня в нас одна на два селища, і через пошкодження вона певний час перебуватиме в аварійному стані, і це становитиме певні труднощі, особливо для людей похилого віку.
 
Але  ж можна було уникнути таких небажаних подій, як би депутати проявили до справ односельців хоча б якийсь інтерес. 
Мешканці селища Максимівка.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.