ВСІ НОВИНИ:

Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol

«В єдностi сила»

Справдi,тiльки разом можна досягти поставлених цiлей. Маючи досвiд роботи у командi, ми розпочали пiдготовку масштабного фестивалю здорового способу життя, що вже два роки збирає пiд своїм лозунгом спортсменів міста та області для того, щоб визначити сильніших, спритніших та талановитіших серед учасників.
 
 Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol
Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol
Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol
Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol
Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol
Фестиваль спорту і краси: NEW STARS WORKOUT 20k16 Nikopol

При підтримці керівника Обєднання «Самопоміч»-Нікополь Михайла Поперечнюка, організатори Домініка Юдашкина (лідер воркаут руху в м.Нікополь) та Віталій Мазур провели щорічний фест «New stars workout 2k16» , що поєднав у собі популярні напрямки спорту, такі як армрестлінг, воркаут, жіночій фітнес, армліфтінг. Та вперше, з ініціативи нікопольської «Самопомочі» пройшли змагання з пляжного бодібілдінгу серед юнаків,та "Місс бікіні" серед дівчат.

Для нагляду та контролю за кожним видом змагань спостерігали запрошені гості-судді : Максим Туманов (чемпіон України з армрестлінгу), Сергій Ткаченко (чемпіон міста з армрестлінгу), Євгеній Перевязко (активіст воркаут руху в м.Кіровоград), Едгар Тевз (чемпіон міста з пауерліфтингу). Складна та захоплююча боротьба учасників, професійна робота ведучого (Олександра Невідомого), запалюючі танці від колективів «Bronx» та «Ураган» створили захоплюючу атмосферу, що не давала засумувати глядачам та гостям фестивалю.


Владислав Погасий переможець в номінації пляжний бодібілдинг, Плаксина Віктория володарка звання «Міс бікіні 2016», переможці змагань з армспорту Михаило Гора, Сергій Ткаченко, переможці в номінації «Триборство» Богдан Писанов та Євгеній Полусмяк.

«В минулому році ми провели крутий спортивний фестиваль, в цьому -планка взята вище. Головна ціль наших фестивалів це популяризація здорового способу життя та пропаганда різних видів спорту, щоб наша молодь була здорова та сильна, що є безсумнівною запорукою успішної нації» - зазначив Михайло Поперечнюк.


Хочемо подякувати небайдужим підприємцям, а саме:
1) Фітнес зал ПРОФІТ:
«Вчера 16.07.2016г. на центральном ,городском пляже , прошли долгожданные соревнования "New stars workout 2016 " . Огромное количество людей , не смотря на жаркую погоду , пришли посмотреть , а также принять участие в соревнованиях по : троеборью , армлифтингу , пляжному бодибилдингу и т д . Для нашего дружного коллектива выпала огромная честь принять участие в этом мероприятии . Быть спонсорами перспективных участников !!! А также безумно приятно занять первое место , простояв в планке 11:20 минут . Хотим отметить , что все больше молодежи привлекаются к здоровому образу жизни . Нужно стремиться стать лучше , сильнее , выносливее !!! Не сравнивайте себя с другими , ставьте перед собой цели и достигайте неимоверных высот . И приходите в Profit за положительной динамикой !!!!» - директор «Профит» Михаил Амосов

2) ТОВ "Форнас Групп" в особі засновників:

Євгеній Житарев,Віталій Мухін, Михайло Мавродій


3) «ТОВ ЯНА ИНЖИНИРИНГ» Директору Роману Лупинському.
4) «Транссервисплюс» - директору Антону Хмизу
5) Магазину одягу «Америка»
6) Магазину світла Электра
7) Мережі магазинів «Ватсонс»
8) Нічному клубу «Д.К. Проджект»
9) ФОП «Скітяшин»


А також інформаційним партнерам:
-Газеті «Репортер»
-Інтернет порталу «Город Никополь»
- Паблику «Типичный Никополь»

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 19 июля 2016 18:58
В здоровому тілі, здоровий дух! Молодці! Подивився і думаю, все завтра знову буду займатися спортом, а ще й зранку пробіжку до турніка.. Завтра ще раз подивлюсь, потім ще раз.. Але в голові то сидить, що треба входити в здоровий ритм.. Так що цей захід - чудова мотивація для інших займатися спортом та фізичними вправами!
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.