ВСІ НОВИНИ:

Запршуємо патріотів на Вшанування Івана Сірка та семінар по програмі "Сокіл"(Джура)

6 серпня з 9.30 на Меморіалі - могилі Івана Сірка вшанування пам*яті... А 4 - 7 серпня таборування та семінар для організаторів та виховників Всеукраїнської військово патріотичної програми - гри "Сокіл" (Джура).

Запршуємо патріотів на Вшанування Івана Сірка та семінар по програмі "Сокіл"(Джура) 

Щорічний захід Вшанування кошового отамана Івана Дмитровича Сірка відбудеться у Нікопольському районі, біля села Капулівка, Таборування козаків та патріотичних гостей відбувається з 4 по 7 серпня на Співочому полі біля Меморіалу, де спочиває славетний отаман Війська Запорозького Низового. Головна частина заходу відбудеться 6 серпня з 9.30 на Меморіалі - могилі Івана Сірка, Козацьке Коло, промови, молебень, покладання квітів, посвята та прийняття до лав козацтва, проходження почестним маршем.
 
З 12.00 на Співочому полі фестиваль патріотичної пісні та бойових мистецтв "Звідси воля розлилася!" Виставки народних майстрів, козацькі страви, козацькі забави, Ватра у вечорі з козацькими танцями(дискотека). Будуть працювати виїзні торгові точки (без спиртних напоїв).
 
Тереторія заходу вільна від спиртного, паління та мату! За порядком наглядає козацька осавульська служба.
Одночасно з 4 по 7 серпня на цьому заході відбувається семінар з Всеукраїнської військово патріотичної програми - гри "Сокіл" (Джура) за сприянням Дніпропетровської обласної адміністрації та козацької старшини ВЗН для виховників за участю команд джур при громадських організаціях. За питаннями що до участі звертатися до організаторів: Нікопольська райдержадміністрація, Благодійний козацький фонд "Меморіал ім.Івана Дмитровича Сірка", ГО " Рада отаманів Війська Запорозького Низового".

Секретар Ради отаманів Війська Запорозького Низового
Олександр Шевченко (0994438868)

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.