ВСІ НОВИНИ:

Вибори на Донбасі та Луганську - «Троянський кінь» для України

14 липня Парламент планує здати Україну ворогу – чому ми маємо це зупинити?

Наразі відбувається дуже рішучий процес контрреволюції. Регіонали (Оппоблок, Відродження, Воля народу), які відчули свою безкарність підіймають голови та за підтримки Кремля провадять підривну діяльність, не без допомоги псевдо патріотів (БПП, НФ). Вони намагаються внести зміни в Конституцію та провести вибори в ОРДЛО (окремі райони Донецької та Луганської областей), що може вилитись в крах України.
 
Поки вмирають справжні патріоти на фронті (нещодавно загинув герой Василь Сліпак, який 19 років прожив у Франції та працював у Паризькій опері, але з початком російської агресії піщов добровольцем на війну на Донбас), моральні виродки на кшталт «Мотороли» (російський терорист, активний учасник російської окупації України, командир терористичного батальйону «Спарта», що зізнається на камери про вбивство 15 полонених) готуються стати народними обранцями. Тому що вибори на Донбасі легалізують злочинців, що вбивають наших солдат. Тому ми не повинні дати Парламенту знищити українську державність!

Трошки аналітики:

За період від Мінську 1 до
Мінську 2- загинуло біля
2,8 тис. людей Стільки ж –
скільки з почату війни. Якщо до Мінську 1 Україна успішно звільняла свою
територію, то від Мінську -1 до Міньску -2 ми втратили 5000 кв. км.території.

РЕЗУЛЬТАТ ВИКОНАННЯ МІНСЬКА-2

-Війна остаточно перетвориться на «громадянський конфлікт» і Росія остаточно перестане бути стороною, яка розпочала війну.

-Жодних компенсацій чи репарацій у такому випадку ані Україна, ані люди, які постраждали внаслідок окупації не отримують, тому що юридично Україна не визнала окупацію.

-Відбудова Донбасу, розмінування та інше буде відбуватися за гроші України.

-Вибори знімуть з Росії фінансовий тягар утримання ОРДЛО, а також дозволить РФ уникнути репарацій у майбутньому.

-Але при цьому Росія отримає підконтрольний анклав в рамках України, який буде повноцінним учасником політичного процесу.

АЛЬТЕРНАТИВА МІНСЬКУ – ВИЗНАННЯ ОКУПАЦІЇ

Потрібно прийняти закон «Про тимчасово окуповану територію України», яким визнати окупованими не лише Крим, але і «окремі райони донецької та луганської областей» і визнати окупацію, порядок деокупації та умови проведення виборів після завершення деокупації.
• Україні таке визнання дасть низку переваг.
• ми зафіксуємо факт порушення міжнародного права і визначимо відповідального за це порушення. А також, відповідно до Женевської конвенції, покладемо на Росію відповідальність за всі руйнування, порушення прав людей і злочини на окупованих територіях.
• ми припинимо обговорювати питання виборів в "окремих районах Донецької та Луганської областей", заборонимо їх і почнемо обговорювати реальні механізми зупинки Російської агресії.
• ми дамо підстави звертатися по компенсацію за збитки, завдані Росією, не тільки Україні як державі, а й людям, які постраждали внаслідок неназваної війни.
• ми юридично поєднаємо факт окупації Криму і частин Луганщини й Донеччини.

Закликаємо народних депутатів України як представників Українського народу :

1. за жодних обставин не підтримувати антиукраїнське рішення та не дозволити провести вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей допоки Україна не відновить повний контроль над цими територіями, а наших військових не перестануть щодня вбивати чи калічити окупанти або їхні пособники;

2. за жодних обставин (ані до виконання так званих Мінських домовленостей, ані після їх виконання) не дозволити надати особливий статус окремим районам Донецької та Луганської областей, оскільки це є вимогою Росії, яка хоче узаконити свою присутність і замість того, щоб нести відповідальність за окупацію, прагне зробити окупантів представниками органів державної влади та органів місцевого
самоврядування;

3. прийняти закон, відповідно до якого:
 визнати війну - війною, окупацію – окупацією, Росію – окупантом;
 визнати окупованою не лише територію Криму, але і частини Донецької та
 припинити торгівлю з окупованими територіями та встановити контроль за лінією
Луганської областей;
розмежування, щоб не годувати окупанта та зупинити контрабанду, яка знищує
українську армію.

Нікопольський міський осередок Об'єднання "Самопоміч" ,як всі інші осередки нашого обєднання по всій країні розпочинає збирати підписи на підписних листах до депутатів ВР щодо недопустимості голосування Проекту Закону «Про вибори в ОРДЛО». 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 5 июля 2016 13:02
" ? визнати війну - війною, окупацію – окупацією, Росію – окупантом;
? визнати окупованою не лише територію Криму, але і частини Донецької та
? припинити торгівлю з окупованими територіями та встановити контроль за лінією
Луганської областей;.."
Торгують і відпочивають... Поїздки в Крим треба пустити по маршруту через Донбас... Одну добу на Донбасі і в Крим ніхто не захоче..
А контрабанда та нелегальна торгівля буде завжди. Коли розстріляють по законом військового часу пару "торгашей на крові" тоді буде порядок. Тільки ці торгаші в Києві і сидять і самі себе не покарають і військовий стан не введуть. Це коло можливо розірвати, але треба або час, або через нові жертви. Вибір не легкий.
А всіх "хероів ЛНР и ДНР треба тихо відстрілювати, як тільки вони заїдуть в напрямку Києва.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.