ВСІ НОВИНИ:

Вандали будуть покарані

Нікопольською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді в кримінальному провадженні за фактом, наруги над могилами, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів ( ч.3 ст.297 Кримінального кодексу України). 
 
Встановлено, в червні 2015 року, 20 та 27 - річні мешканці    смт. Червоногригорівки грубо порушуючи суспільні відносини, що забезпечують загальноприйняті моральні принципи та релігійні традиції, з метою наживи, вчинили ряд злочинів та незаконно заволоділи металевими предметами з 9 місць поховань на кладовищі в смт. Червоногригорівка, Нікопольського району.
 
В судовому засіданні зловмисники вину свою визнали, проте, усвідомлюючи невідворотність покарання один з зловмисників втік та на цей час останнього судом оголошено в розшук.
 
Прокурором Нікопольської місцевої прокуратури вину зловмисників повністю доведено та вироком суду одного з обвинувачених визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та призначено покарання у виді 4 років обмеження волі.

Прокурор Нікопольської
місцевої прокуратури     Н. Семенова


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.