ВСІ НОВИНИ:

Нікопольські поліцейські затримали зловмисника, який скоїв розбійний напад на пенсіонера

23 травня приблизно о 21.30 до помешкання 66 –річного пенсіонера зайшов молодик. Він почав жорстоко бити господаря будинку,в результаті чого зламав щелепу та ребра. 

Нікопольські поліцейські затримали зловмисника, який скоїв розбійний напад на пенсіонера
Нікопольські поліцейські затримали зловмисника, який скоїв розбійний напад на пенсіонера

Після чого злодій виніс з будинку телевізор, велосипед, телетюнер та пенсійну картку. Після того як злочинець зник, потерпілий звернувся за допомогою до лікарні та правоохоронців.
         
Всього декілька годин знадобилось нікопольським поліцейським щоб встановити та затримати розбійника. Ним виявився 26 річний місцевий мешканець який  раніше був  засуджений за корисні злочини.
         
Наразі зловмисника затримано за ст. 208 КПК України, спільними діями з Нікопольською місцевою прокуратурою злочинцю, який напав на пенсіонера, вже оголошено про підозру за ч.3 ст.187 КК України (розбій). Санкція даної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Нікопольський ВП ГУНП в Дніпропетровській області 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

Копчик С. 31 мая 2016 15:02
Ще одне зло буде покарано і це добре! Тільки не розумію, чому Нікопольська прокуратура цім займається!? Хіба це їх робота?! Це робота поліції, а в прокуратур справи інші мають бути..і справ ціх ой..як багато! Чи я помиляюсь?
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.