ВСІ НОВИНИ:

Копчик С.: Одне місто - два світи!

Вже другій рік в Україні війна. Чорни фарби війни замальовують білими; називають терористичною операцією, продовжують торгівлю з агресором і.т.д. Але кожен день, летять російські снаряди на українську землю і  вмирають українці на передовій. В Нікополі не чути пострілів, люди не сидять в підвалах, діти спокійно гуляють, але вже більше тисячі нікопольчан пройшли через вогнище війни, в місті сотні біженців з Донбасу, а 27 хлопців – героїв,  повернулись в трунах.

Копчик С.: Одне місто - два світи!
Копчик С.: Одне місто - два світи!
Копчик С.: Одне місто - два світи!
Копчик С.: Одне місто - два світи!
Копчик С.: Одне місто - два світи!
Копчик С.: Одне місто - два світи!

Щоб зрозуміти війну, треба на ній побувати. Але кому ще невідомо, що СБУ та адмін.будівлі, на Донбасі захоплювали російський спец.призначенці? Кому не відомо, що В Криму були російські війська? Кому не відомо, чиї гармати та міномети вбивають українців на їх землі? Напевно не всім!

В магазинах лежать товари з російською символікою, все місто заповнили об’яви, запрошуючи відпочити в окупованому Криму.  Вчора, натрапив на дитячу книжку ” Моя Родина” з мапою Росії. Сьогодні побачив годинники  в честь 75 річчя російської транспортної міліції та інші. Там же можливо купити орден вітчизняної війни, всього за 350 гривень! Із української символіки, знайшов тільки годинника з зображенням  "їжачка в тумані” який тримає український прапор!? Не дуже однозначне тлумачення цього малюнку, як що знаєш історію їжачка в тумані. Не буду розкривати назви магазину, бо таке можна побачити і на інших торгових майданчиках. Цього підприємця не було на місті, але продавчиня пообіцяла передати моє прохання убрати з прилавку годинники з малюнками російських силових органів. Згодом побачимо.

Коли ідеш по вулицям міста, то не можливо не побачити об’яви на стовпах, будинках та зупинках. Об’яви зазивають відпочити в окупованому Криму! Такий собі відпочинок з агресором! Ці об’яви можливо зняти згідно правил благоустрію міста. Маю надію, що нова муніципальна поліція оштрафує цих "зазивал” за розклеювання об’яв в заборонених містах, а газета "Сила” відмовиться друкувати такі об’яви з моральних міркувань.

Але завжди будуть такі, що надінуть годинника з російським прапором, куплять годинник з Орденом Вітчизняної війни, а потім підуть 9 Травня в чергу за безкоштовною кашею. Іх не буде турбувати питання; чому загинуло мільйони українців в Другій Світовій Війні, якою тяжкою працею кувалась перемога в тилу, а для них привід підняти зайву чарку з тостом "Наші діди воювали” Вони будуть їздити в окупований Крим на відпочинок та будуть там лаяти Українську Державу! А коли повернуться, то будуть вимогти від той же Держави благ для себе! Вони не розуміють, що коли одна нога в одному місці, а друга в іншому, то народ буде жити, як в органі, що по середині! Не можливо сидіти на двох стільцях зручно!

На жаль, не всі державні чиновники розуміють теж, такі прості речі. Коли в державі, ніхто не займається пропагандою державності та державної ідеології, то цім будуть займається ворожі держави! І треба сказати, що пропаганда Росії тривалий час успішно діє в середині країни, так і в  Україні. І за ці прорахунки чиновників та політиків, Україна платить страшну ціну – смерть українців та окупація!


Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

11 комментариев

Алексей Савченко 30 мая 2016 22:54
А это столь любимые никопольчанами двойные стандарты дают о себе знать. Неприятно конечно: надо бы или крест снять или трусы надеть.
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • +1
Пока не придут к власти украинские националисты - так и будет. И для простых обывателей война будет оставаться чем-то далеким не важным т.к. у них, обывателей, есть дела поважнее: жрать шашлыки, бухать, размножаться, выгуливать детей и сабак, смотреть российские сериалы и концерты. Пока власть не возьмут националисты будет и дальше какое-то пузатое чмо в очереди орать атошнику: "А чего я тебя буду пропускать? Я тебя туда не посылал!" Народ все еще боится, не хочет революции. Мол, власти не будет(а толку с такой власти?), перебои с продуктами, лекарствами, с оружием будут ходить по улицам, самосуды будут(хотя давно пора), российские "кина" перестанут по интеру показывать. Да, будет все это. А что ж хотели. Зато потом будет порядок. Будет адекватный ответ агрессору, и нормальное(а не скотское) отношение к армии и добровольцам, будут посланы нах Меркель с Олландом. И давить народ в угоду массонскому МВФ не нужно будет т.к. денег в стране полно, но не в тех руках они находятся. Перераспределить нужно.
  • +1
СчетоводЛюбитель 31 мая 2016 10:35
Цитата: Алексей Савченко
А это столь любимые никопольчанами двойные стандарты дают о себе знать. Неприятно конечно: надо бы или крест снять или трусы надеть.

Подскажите как нам жить?
  • -1
Копчик С. 31 мая 2016 14:36
Цитата: СчетоводЛюбитель
Подскажите как нам жить?

По совести!
  • 0
Marusya807 31 мая 2016 19:47
Так я и живу по совести.Отдыхать поеду в Крым,он же наш.Вот и поеду.
  • +2
Алексей Савченко 31 мая 2016 19:58
Цитата: Marusya807
поеду в Крым,он же наш.

Ваш, конечно. Не наш же. Пока не наш. Но будет. Обязательно. Потом кому-то придется отдыхать на другом берегу, но тоже южном

Цитата: СчетоводЛюбитель
Подскажите как нам жить?

Я не могу. Это же Ваша жизнь - какое я право имею лезть туда со своими подсказками?
--------------------
"-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль
  • 0
Копчик С. 31 мая 2016 20:39
Цитата: Marusya807
Так я и живу по совести.Отдыхать поеду в Крым,он же наш.Вот и поеду.

Не забудьте взять украинскую символику и попеть на набережной украинские народные песни :) Крым же наш! :))
  • 0
kam4ekoid 1 июня 2016 00:16
Цитата: Русскоязычный бандеровец
денег в стране полно, но не в тех руках они находятся. Перераспределить нужно.

в том то и беда , что распределители денег после получения должности начинают прятатся за высокими заборами.
  • 0
Marusya807 1 июня 2016 22:19
[quote=Алексей Савченко] "-Меня часто спрашивают, за что мы сражаемся? Могу ответить: Перестанем сражаться - тогда узнаете"
У. Черчилль. Лавры У.Черчилля не дают Вам покоя? Не плохо бы свои иметь. .[quote=Копчик С.][quote=Marusya807]Так я и живу по совести.Отдыхать поеду в Крым,он же наш.Вот и поеду.[/quote]
Не забудьте взять украинскую символику и попеть на набережной украинские народные песни :) Крым же наш! :))[/quote]. Я поеду отдохнуть и насладиться уникальной природой Крыма.Политики и дома хватает.
  • +1
Палыч 2 июня 2016 09:25
Где кумовья--там всегда беда, давно уже писалось, что гнать надо взашей нашего Гебельса-Стеця! Далеко ему до путлеровских Гебельсов, и все фотки Копчика --тому свидетельства. Но у кого из президентов рука поднимется родичей обижать?
  • +2
harakternik 2 июня 2016 22:57
Цитата: Marusya807
Я поеду отдохнуть и насладиться уникальной природой Крыма.Политики и дома хватает.

Да кто ж тебя остановит отдохнуть на моей Малой Родине,в Крыму.Да и какой-то А.Рыбаков утверждает,что "Крым-наш".
Не зря комуняки рушили церкви,а мацковские попы так засуетилась с постройкой очередного антиукраинского капища.Спешат сравняться по количеству с гэндэлыками.
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.