ВСІ НОВИНИ:

Місто Покров побажало випускникам щасливої дороги

Кілька тисяч містян зібралися вчора у центрі Покрова і стали частиною самого зворушливого міського свята. Тріумфальною ходою у супроводі вчителів та найдорожчих людей Центральною вулицею йшли випускники-2016. Від сяючої молодості та краси перехоплювало дух, коли юні виходили на головну площу міста, де цьогоріч відбувалося свято випускників.
 
 Місто Покров побажало випускникам щасливої дороги
Місто Покров побажало випускникам щасливої дороги
Місто Покров побажало випускникам щасливої дороги

Для кожного навчального закладу, вчителів та вчорашніх учнів у святкових репортажах знайшлися хороші слова. Найтепліші побажання пролунали і зі сцени. Міський голова Олександр Шаповал у своєму вітальному слові висловив велику подяку педагогам за їхню творчу натхненну працю, батькам – за любов і повсякденні турботи, щирими словами підтримав випускників, побажавши впевненості своїх силах, доброї та щедрої долі.
 
Емоційним і ностальгічним було привітання народного депутата України Андрія Шипка, мудрим і зворушливим Благочинного Нікопольського району та м. Покров протоієрея Володимира Качана, напутнім і теплим класного керівника Тетяни Домніцької, хвилюючим і ніжним мами випускниці Алли Авраменко. Вдячними, творчим і оптимістичними були у відповідь виступи випускниць – Олесі Поровай та Валерії Латишевої.
 
І нарешті кульмінація свята – церемонія нагородження найуспішніших випускників. З рук міського голови золоті медалі, а від народного депутата флешки і подяки батькам, отримали Аліна Андрійчук та Вікторія Проценко (СЗШ №2), Дар’я Ширяєва (CЗШ №8). Срібні медалі - Анна Жеглова та Анастасія Хижняк (НВК №1), Валерія Карнафель (ліцей), Катерина Светличенко та Андрій Черепанов (СЗШ № 9). Вшановували не лише медалістів, подяки та цінні подарунки Олександр Шаповал вручив людям, завдяки яким, вони достойно завершили свій шкільний шлях - класним керівникам, директорам шкіл та начальнику міського управління освіти Галині Рубахі.
 
Офіційна частина свята завершилася вальсом випускників, на який учорашні одинадцятикласники запросили і міського голову, а Олександр Шаповал – до спільного фото на довгу пам’ять. У безхмарне небо легкими яскравими кульками разом із вимпелом відлітало дитинство – ще одне покоління наших випускників зустрічало доросле життя. І починалося воно з приємних подарунків. Спочатку - від природи, яка вперше за останні роки подарувала на випускний ідеальну погоду.
 
А потім – від міського голови та народного депутата. Ним став концертна програма за участі фіналіста «Голосу країни» Василя Логая та популярного молодіжного гурту «Пара Нормальних», а також видовищний салют, який осяяв розквіт їхнього нового етапу життя.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.