ВСІ НОВИНИ:

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ

В зв’язку з закінченням опалювального сезону управлінням праці та соціального захисту населення виконано перерахунок субсидії за квітень 2016 року,  з урахуванням опалення тільки за 10 опалювальних днів. 
Повідомлення про новий розмір субсидії за квітень 2016 року вже надіслані  поштою.
УВАГА!!! Тим громадянам,  яким субсидію було призначено з 1 травня 2015 року по квітень 2016 року включно (якщо від громадян особисто не надійде звернення щодо змін складу родини, заробітку та ін.),  субсидію буде автоматично подовжено ще на дванадцять місяців. 
 
За подовженням субсидії звертатися не потрібно. В травні 2016 року управління праці та соціального захисту населення самостійно здійснить розрахунок субсидії на наступний період без особистого звернення громадян.  
 
Якщо у Вас відбулись зміни в складі сім’ї, джерелах доходу, переліку одержуваних житлово-комунальних послуг (в т.ч. в разі встановлення лічильників), придбання майна, товарів або оплати послуг на суму, що перевищує 50 тис.грн., обов’язково,  протягом одного місяця, у письмовому вигляді необхідно про це повідомляти до управління. 
 
Особливо це стосується наданих актів про непроживання зареєстрованих в житлових приміщеннях осіб, які на той час не проживали (працювали або навчались в іншому місті, були мобілізовані та інше), а на даний час повернулись. 
 
ПРИКЛАД. 
У кожного з отримувачів субсидії є повідомлення про призначену субсидію. Зверніть увагу на термін призначення. 
Якщо субсидію призначено по квітень 2016 року включно, то Ви зараз отримали повідомлення про призначену субсидію тільки за квітень 2016 року. Протягом травня 2016 року управлінням буде самостійно зібрано інформацію про отримані доходи в 2015 році, довідки про склад сімей та вартість послуг. Тільки після цього субсидію розрахуємо на новий термін, на дванадцять місяців і в червні надішлемо повідомлення. 
 
Для всіх інших громадян, термін дії субсидії у яких закінчується не в квітні 2016 року (наприклад по травень, серпень, грудень та ін.) в травні 2016 року розмір субсидії знову буде перераховано вже без врахування вартості опалення і визначено остаточний розмір субсидії в неопалювальний період. В зв’язку з внесеними з 1 травня 2016 року змінами до порядку надання населенню субсидій, перерахунок субсидії буде виконано пізніше. Повідомлення будуть доставлені поштою.
 
Нагадуємо, що повідомлення надсилатись не буде, якщо субсидію на неопалювальний період призначено у нульовому розмірі. 

Управління праці та соціального захисту населення 

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.