ВСІ НОВИНИ:

Обшуки у лідерів злочинного угруповання в м. Марганець

13.04.2016 року, Управлінням СБ України у Дніпропетровській області, спільно з працівниками СУ ГУ НП у Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Дніпропетровської області, в рамках досудового розслідування кримінального провадження під час проведення слідчих дій (обшуків), у лідерів злочинного угруповання насильницького спрямування, що діяло в м. Марганець (діяльність угруповання пов’язана з незаконним обігом зброї та розповсюдженням психотропних засобів та наркотичних речовин).
 
За адресами тимчасового переховування було вилучено бойову вогнепальну зброю – пістолет марки ПМ та 8 набоїв до нього, обріз мисливської рушниці, 22 пакети різної розфасовки з психотропною речовиною метамфітомин, ваги для фасування та велика кількість порожніх сліп пакетів. Крім того, у помешканні одного із затриманих виявлено 2 біти та 2 кобури для скритого носіння зброї. 
 
13.04.2016 року затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». 
 
14.04.2016 року Бабушкинським районним судом м. Дніпропетровська підозрюваним обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою.  

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

1 комментарий

555 18 апреля 2016 20:13
Вот кобуры для скрытого ношения пистолета (оперативка)- это очень серьезно ))
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.