ВСІ НОВИНИ:

Незаконним кіоскам – демонтаж

Як відомо, заходи благоустрою передбачають не лише зміну обличчя міста, а і його осучаснення. На меті – створення комфортних, головне, - безпечних умов для городян. Останні роботи з демонтажу незаконних тимчасових споруд показали - про безпечність дбають далеко не всі.

Незаконним кіоскам – демонтаж

Днями територією Орджонікідзе було демонтовано п’ять самовільно розташованих кіосків Зеленодольського хлібокомбінату. Таке рішення постало не спонтанно. Керівництву товариства неодноразово було запропоновано привести свої тимчасові споруди у відповідність до вимог містобудівного законодавства. Численні пропозиції контролюючих органів щодо легалізації не дали очікуваних результатів.
 
Ще наприкінці минулого року відділом архітектури міськвиконкому на нараді з питань впорядкування розміщення та демонтажу тимчасових споруд було доведено конкретні терміни: до першого лютого привести свої об’єкти у відповідність до законодавства з урахуванням запропонованих проектних рішень, у разі відмови – демонтувати й привести територію у належний стан. Реакції на приписи не спостерігалося. Тож членами виконкому було прийнято рішення про демонтаж кіосків, розміщених територією міста.

 Незаконним кіоскам – демонтаж

Представники ЖЕО у присутності контролюючих органів проводили демонтаж споруд. Їх зовнішній вигляд говорив сам за себе, та шокувало не те: реалізатори користувалися газовими балонами, нехтуючи правилами безпеки. Зважаючи на розташування кіосків, нескладно уявити наслідки такого «господарювання».
 
Як повідомили у відділі архітектури, того ж дня товариство «Зеленодольський хлібокомбінат» відшкодувало збитки за демонтаж, перевезення споруд, після чого йому було повернуто кіоски. Інформацію щодо порушень, зберігання газових балонів, передано відповідним органам.
 
Сьогодні готуються документи щодо інших власників, які, нехтуючи правилами благоустрою, розмістили свої споруди без дозволу.

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

3 комментария

Копчик С. 24 марта 2016 19:42
У нас может быть тоже много конфликтов в будущем! Нужны чёткие правила в городе: Где можно ставить, где нельзя, зонированная карта, с указанием где какая аренда и главное четкие правила получения право устанавливающих документов.
  • +1
Василий 26 марта 2016 21:22
так Сергію, згоден, пора і в Нікополі незаконні "курятники" зносити.
у кого є інформація про такі об'єкти, відписуйтесь прямо тут, прокуратура читає цей сайт, може почнуть працювати і в цьому напрямку.
Відділ архітектури у нас бездіяльний, ви підіть подивіться в місті Покров (Орджонікідзе) немає об'яв на стовпах, немає спонтанно розміщеної реклами.
А в нас що? Все місто майорить пістрявими стовпами, різнокольоровими кутами споруд, таке враження ніби навмисно засмічується.
Про пістрявість зупинок я взагалі мовчу.
  • 0
Ропаев 28 марта 2016 04:55
Такое впечатление, что АТБ избавляется от находящихся рядом конкурентов *
  • 0

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.