ВСІ НОВИНИ:

Представників «АКВИ» вітали із Днем закоханих

Концертна програма для представників Нікопольської міської громадської спортивно-оздоровчої організації інвалідів «АКВА» проходила в Палаці урочистих подій. Цей культурний заклад зустрічав гостей святковим оздобленням, частуванням і теплою атмосферою. 
 
Спортивно-оздоровча організація «АКВА» об’єднує майже 300 представників. Серед них 230 - це люди з обмеженими можливостями, а інші - волонтери, які їм допомагають. Незважаючи на свій статус, члени цієї організації досить активні та волелюбні. Вони своїм величезним бажанням прагнуть досягти максимального результату і неймовірно закохані у життя. Саме на таких словах акцентувала свою увагу заступник міського голови Ольга Коник, яка вітала присутніх від імені керівника міста Андрія Фісака. Побажала всім звершення заповітних мрій, взаємного кохання, добра, душевного тепла і міцного здоров’я. 
 
Передали і теплі слова вітання та солодкий подарунок від народного депутата Андрія Шипка. Крім цього, його помічник і, водночас, екс-директор Палацу урочистих подій Раїса Кисельова представила нову господиню цього закладу молоду та енергійну Інну Дніпрову. Побажала їй наснаги та натхнення задля високих звершень на благо всієї великої нікопольської родини. 
 
Інна Дніпрова в свою чергу також звернулась до гостей із побажаннями щирої любові у серцях кожного з них. Представила експозицію картин місцевого художника Едуарда Малетича. Також запропонувала написати свої побажання на великому серці. Нагадаємо, що раніше Інна працювала завідуючою виставкової зали Нікопольського культурно-дозвіллєвого центру, а віднині очолює Палац урочистих подій. 
 
Звісно, до своїх друзів звернувся і керівник організації «АКВА», член виконавчого комітету міськради та радник міського голови Антон Сєров. Він розповів романтичну історію свого життя та представив свою кохану дружину Олену, з якою познайомився саме у спортивно-оздоровчій організації, котрій вона допомагає як волонтер. Зичив всім такого ж міцного і світлого кохання. 

Свої щирі музичні подарунки закоханим того дня дарували творчі таланти нашого міста.
Представників «АКВИ» вітали із Днем закоханих
Представників «АКВИ» вітали із Днем закоханих
Представників «АКВИ» вітали із Днем закоханих
Представників «АКВИ» вітали із Днем закоханих 
Прес-служба міської ради

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.