ВСІ НОВИНИ:

За грабіж, поєднаний з проникненням у житло чоловік проведе за гратами 6 років

Нікопольською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді в кримінальному провадженні стосовно раніше судимого громадянина України, якого обвинувачено у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) вчинений повторно, поєднаний з проникненням в житло) Кримінального кодексу України. 
 
Встановлено,що обвинувачений маючи намір викрадення майна переліз через паркан будинку, що розташований в місті Нікополі, та, підійшовши до вікна, почав знімати москітну сітку, в цей час до вікна підійшов неповнолітній син потерпілого та, злякавшись зловмисника втік у будинок. Однак злочинця це не спинило та, усвідомлюючи, що його дії були помічені з кімнати вказаного будинку викрав ноутбук. 
 
В ході судового розгляду кримінального провадження обвинувачений свою вину не визнав, проте державним обвинуваченням, яке підтримувалось прокурором Нікопольської місцевої прокуратури, її повністю доведено.
 
Прокурором на судовому засіданні запропоновано призначити покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Вироком суду обвинуваченого визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 КК України та призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. У зв’язку з м’якістю покарання, прокурором подано апеляційну скаргу.

Прокурор Нікопольської 
місцевої прокуратури   Н.Ю. Семенова

Больше комментариев на страницах газеты "ГОРОД Никополь" в соцсетях:

 facebooktelegram,  twitter,Google +, и видео на нашем канале: Канал на youtube


 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.